Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Po jul 06, 2009 9:51 pm

Js mislim da iz sebe delaš največje budalo,sory izrazu ampak drugega ne morem rečt. Seveda piše tako kot si rekel, vendar končna ugotovitev je ta: bravo ima boljšo lego, boljši motor! pa kaj si slep da ne vidiš pa še v odebeljenem tisku ti piše! očitno še nisi vzel nobene knjige v roke, da bi vedel, da v povdarjenem tisku, tukaj zraven slike, piše končno ugotovitev. sedaj vidim, da res statistika drži v kateri je ugotovljeno, da je 17% slovencev nepismenih.
Gigi di agostino, a misliš, da je na tem linku drugačen test, kot pa ti ga bo king kopiru?
Pa folk pojdite naredit maturo, potem pa na kakšno fakulteto, ker po tem sodeč ste totalno neizobraženi, več pa ne bom govoril.

LEP POZDRAV!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po jul 06, 2009 10:47 pm

@fiatfan:spet preveč cajta?
1. ne pošiljal ljudi na fakulteto jih zmerjaj z nepismeni in podobno, če sam nisi sposoven ugotovit, da moreš bit prijavljen na fiatforum,če hočeš tisti test prebrat.
2.bravo ni dorasel golfu4. obračaj kolker hočeš. Sem vozil enem in drugega.
3. še v tem testu, ki ga tak omenjaš ni avto tak superioren. vsaj po tistem kar je king napisal. Testa pa žal ne najdem na strani avtomagazina.

PS: pa maturo nardit je mačji kašelj, če se ti slučajno zdi da si boga za jajce prijel, ko jo maš nareto(al zakaj hudiča pošiljaš ljudi maturo delat) :roll: rajši vidim, da ma človek trezno razmišljanje, pa brez mature, ko pa da je taki fijakarski konj z maturo.
LP Rok

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Po jul 06, 2009 11:08 pm

Dečki če je tako novinar rekel pol bo držalo. :lol:

On pa res ni postavljen tam, da sedi in blebeta. :har

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic To jul 07, 2009 1:39 am

speedfreak je napisal/-a:
Technologic je napisal/-a:Daj taki test ko bo na kaki uradni strani ne pa na fiat forumu ker se nikoli nem registriral nanj pa če fiat kupi bmw.

Zdj pa pretiravaš na polno....ko da voziš najmanj maybacha... :roll:

Nevem zaka daje linke od zaprtih forumov res ne.

@Fiatfan v tem linku (ki ni do zaprtega foruma) ne opazim da bi kdo omenjal fiata vs. golf 4 pa še tu je bravo GT to je isto kot Ford Focus ko je stock zanič, ST pa je legenda.

@King1 ponavadi berem cele teme tiste ki me zanimajo (to sem) tvojega posta pa se nebi lotil ker je kot sveto pismo. Preveč na enem mestu brez začetnic, vejic in pik.

King1 v Slov.Bistrico bi prineso pa lahk jaz skeniram pa da pokomentiramo, lahko naredmo tud drugo temo raje da nebo ta zasmetena do vrha.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To jul 07, 2009 4:30 am

Technologic je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:
Technologic je napisal/-a:Daj taki test ko bo na kaki uradni strani ne pa na fiat forumu ker se nikoli nem registriral nanj pa če fiat kupi bmw.

Zdj pa pretiravaš na polno....ko da voziš najmanj maybacha... :roll:

Nevem zaka daje linke od zaprtih forumov res ne.

@Fiatfan v tem linku (ki ni do zaprtega foruma) ne opazim da bi kdo omenjal fiata vs. golf 4 pa še tu je bravo GT to je isto kot Ford Focus ko je stock zanič, ST pa je legenda.

@King1 ponavadi berem cele teme tiste ki me zanimajo (to sem) tvojega posta pa se nebi lotil ker je kot sveto pismo. Preveč na enem mestu brez začetnic, vejic in pik.

King1 v Slov.Bistrico bi prineso pa lahk jaz skeniram pa da pokomentiramo, lahko naredmo tud drugo temo raje da nebo ta zasmetena do vrha.

@ technologic
imaš privat sporočilo.
lp

goranTNT
Novinec

Napisal/-a goranTNT To jul 07, 2009 7:16 am

Zanimivo kako pri BMW 3 stotine testov novinarjev potrjujejo njegovo odlicnost in vseeno Fiatfan pravi da je skropucalo in ti testi ne veljajo nic, tu pa sam najde 1-2 testa in ze je Bravo vrhunski. Kako hitro se uporabljajo dvojna merila ... :lol: Ti se stalno ujemas v lastno past. Over and out.

VasjaS
Nov uporabnik

Kraj: Vrtojba

Napisal/-a VasjaS To jul 07, 2009 8:54 am

Vsem ki odgovarjate fiatfanu in mu nekaj dokazujete: Please don't feed the TROLLS.
Jaz sem nezmotljiv! Enkrat sem mislu da sem se zmotil, ampak sem se motil!

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan To jul 07, 2009 9:03 am

Sploh ne bom komentiral, saj ste bolj pametni, kot človek, ki pol življenja testira avte, bo že držalo po vaše ni kaj.

OFF: maturo nardit je mačji kašelj le zate. Če jo nardiš z odliko in se vpišeš na fakulteto, katera zahteva odličen uspeh na maturi, je tudi mačji kašelj le za tebe.
Po takem sodeč mislim, da že imaš znanstveni magisterij, če ne celo doktorat.
Kapo dol zate.
lp

šinki
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki To jul 07, 2009 10:47 am

Tudi sam sem kupoval avtomobil do nekje 2000e, in nikakor nisem gledal samo ene znamke, ampak se gledal vse kar je možno od škode, renoja, fiata... Za tak denar pač vzameš, kar je najbolje ohranjeno, ne kar ti največ ljudi priporoča, oziroma kar si najbolj želiš. Jaz sem vzel bravota, ker je bil prvi avto ki je bil dobro ohranjen, ne zanemarjen in sem pač dobil pozitiven vtis od samega lastnika. Sem pa pogledl enih 6 avto prej, pa so bili po večini same razvaline, tudi fiati.
Fiatfan, daj umiri se malo.
Kar se tiče mojih izkušenj za bravotom sem že napisal, je pa res da nisem preveč alergičen na pomanjkanje opreme in plastično notranjost.
okužen z Rallyus virusom

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan To jul 07, 2009 10:58 am

plastična notranjost? ja kakšno imate pa pri mb,bmw druga kot plastiko, al je mogoče lesena, mislim take imate da kr joj. res, da je pr bmw,mb ... bolj kvalitetna plastika, vednar je tudi cena drugačna. js se pripeljem enako z njim iz a v b, kot z kvalitetnejšo plastiko mb-ja, oziroma dosti ceneje, saj za servis ne dam 5000eur kot za mb ko ti kakšna manjša elektronika crkne. Tko da... eh bv na tem forumu kaj dopovedvat, škoda časa.

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic To jul 07, 2009 11:09 am

Kdo na tem forumu pa da 5000 za servis?

Samo kvaziš, ko pa te na pm vprašam če bi mi predstavo bravota v živo pa spreminjaš temo. Ker me bravo res zanima in bi rad da mi ga kdo ki ga pozna v nulo predstavi in mislim da si ti pravi naslov.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To jul 07, 2009 12:05 pm

offT:
@Fiatfan: nemorem da nebi.Kdo ti je kriv da greš na tak faks, ko moreš met neko hudo povprečje? Upam da neboš kdaj kaki doktor, čeprav si glih tolk poln samega sebe s tvojim silnim znanjem. :roll:
zdej pa se odmikam s te teme. Pametni pač odneha, pa če tut nima z odliko narete mature in ni mel omejitve pri vpisu na faks :lol:
LP Rok

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan To jul 07, 2009 12:06 pm

Technologic je napisal/-a:Kdo na tem forumu pa da 5000 za servis?

Samo kvaziš, ko pa te na pm vprašam če bi mi predstavo bravota v živo pa spreminjaš temo. Ker me bravo res zanima in bi rad da mi ga kdo ki ga pozna v nulo predstavi in mislim da si ti pravi naslov.

na avtonetu jih imaš nekaj pa jih pokliči za predstavitev.

lp

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic To jul 07, 2009 12:31 pm

Če nevejo tolk o tem avtu kot ti.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov