speedfreak je napisal/-a:Technologic je napisal/-a:Daj taki test ko bo na kaki uradni strani ne pa na fiat forumu ker se nikoli nem registriral nanj pa če fiat kupi bmw.
Zdj pa pretiravaš na polno....ko da voziš najmanj maybacha...
Technologic je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Technologic je napisal/-a:Daj taki test ko bo na kaki uradni strani ne pa na fiat forumu ker se nikoli nem registriral nanj pa če fiat kupi bmw.
Zdj pa pretiravaš na polno....ko da voziš najmanj maybacha...
Nevem zaka daje linke od zaprtih forumov res ne.
@Fiatfan v tem linku (ki ni do zaprtega foruma) ne opazim da bi kdo omenjal fiata vs. golf 4 pa še tu je bravo GT to je isto kot Ford Focus ko je stock zanič, ST pa je legenda.
@King1 ponavadi berem cele teme tiste ki me zanimajo (to sem) tvojega posta pa se nebi lotil ker je kot sveto pismo. Preveč na enem mestu brez začetnic, vejic in pik.
King1 v Slov.Bistrico bi prineso pa lahk jaz skeniram pa da pokomentiramo, lahko naredmo tud drugo temo raje da nebo ta zasmetena do vrha.
Technologic je napisal/-a:Kdo na tem forumu pa da 5000 za servis?
Samo kvaziš, ko pa te na pm vprašam če bi mi predstavo bravota v živo pa spreminjaš temo. Ker me bravo res zanima in bi rad da mi ga kdo ki ga pozna v nulo predstavi in mislim da si ti pravi naslov.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov