Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

mynight
Nov uporabnik

Napisal/-a mynight Če jul 09, 2009 8:58 pm

pa kdo kj jokca...tipično zategnjeno slovensko...jao... ja itak, nemci delajo zase slabše avte k za nas a ne???? ja zato so tolk uspešni.....zakaj bi dal enmu prevarantu 10k€ več, če avto tega ni vreden? če rad mečeš denar stran, pa povej, jaz ti z veseljem prodam ene 1000m3 zraka....veš pri nas, je bolj svež, je res dobr, ampak se splača.....je le slovenski a ne :)))))
gruntj mal no :)
lp

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če jul 09, 2009 9:27 pm

mynight: mislm da si čist zgrešil bistvo posta, k ga je napisu mito155

dober avto se praviloma dobro plača, v v sloveniji, v nemčiji, italiji, botsvani, nikaragvi.. slabga se dobi pocen in se ga drago popravlja. nevem kje si vidu kje napisan da bi Nemci razlikujejo proizvodnjo zase in za druge...

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Če jul 09, 2009 9:33 pm

mynight--no ne se razburjat.. :twisted: .

hotel je povedati da avtov z cca 115 tk letnik 06 in ceno npr 14000e skoraj ni...
vsi avti z tako ceno v slo in takimi km so uvoženi iz italije :lol: ...

...če ja pa tudi v tujini dobra varijanta z malo km in opreme je tudi tam cena kar visoka... poglej malo po nemških straneh in ti bo hitro jasno :!: ...

..samo toliko v vednost... če se ti karkoli pokvari na dsg-ju popravilo skoraj ni možno ..sploh v sloveniji.... cena novega z menjavo...cca 5000e...

raje dvakrat premisli....

lp

mynight
Nov uporabnik

Napisal/-a mynight Pe jul 10, 2009 6:33 am

brez zamere ampak to ni res. za 13k€ dobiš 2006/08 letnik, higline opremo, prvi lastnik, pa vse uradno servisirano. sem že preveril, km ma pa 126000. aja pa iz nemčije. italije jz ne gledam... prav tako poznam nekaj ljudi k so za mnogo manj denarja kot pri nas kupili avte v nemčiji in so popolnoma zadovoljni. pri nas bi tak passat prišel okoli 18, ali več... in zakaj je naš boljši? ker mamo slabše ceste? ker je vožen na kratke razdalje? ker imajo nemci zakone, kot npr. da totalk ne popravljajo, rezervni deli vgrajeni morajo biti originalni, pa ker se oni "kao" ne pazijo svojih avtov? sam sem bil pred kratkim v nemčiji en teden, in z lahkoto povem, da majo po večini ( kar sem govoril in videl z domačini ) avte za svoje ljubljenčke. torej?
res pa je da ne vem kako je z dsg. zato pa sprašujem. zanima me pač ali je vzdržljiv-torej da dela kot navaden menjalnik, in kakšna je poraba goriva.
p.s. nisem se razburil, malo sem se pošalil, tko za primerjavo :))
lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov