AudiBoy je napisal/-a:Kje je sedaj kupec?
Madonca, v vsaki temi takoj naskočite avtorja teme, če se ne oglasi več kot 24 ur.
Če dobro pogledaš koledar, boš videl, da so se ravnokar iztekle prvomajske počitnice in PC-ja nisem vlekel s seboj. :P
On-topic:
Pregledal sem precej forumov in specializiranih strani ter skoraj povsod ugotovil, da ima Audi A6 rahlo prednost pred BMW 5xx. Sem bil kar presenečen, ker sem vedno smatral, da je pri top nemških znamkah vrstni red: 1. MB -> 2. BMW -> ....................-> 3. Audi.
Pri BMW-ju vsi poudarjajo "fahrdynamik" in "podvozje", toda pri ostalem ga Audi prehiti. Kar se mene tiče, nisem kak Senna wannabe, ki bi mu pomenila lega na cesti pri vožnji 150 km/h skozi ovinke vse na svetu. Mislim da sta si po zmogljivostih in voznih lastnostih oba avtomobila zelo zelo blizu. Bolj pomembni so mi detajlčki v kabini in po moje je Audijeva notranjost lepša. Glede zunanjosti sta si (vsaj pri meni) limuzini precej blizu. Pri karavanih, ni dvoma: Audi dela najlepše!!
Prosil bi nekoga, ki ima izkušnje pri obeh: kateri izmed obeh dieslov je tišji zunaj in kateri znotraj?
V oči mi je padel tudi Volvo S80, vendar nima tako zmogljivega diesla in v prejšnji različici mi je armaturka nekako zastarela. Ne rečem pa, da avto ni vreden svojega imena.