moofdi je napisal/-a:Imel R19 16V, 1.8 16V 135hp, letnik 95. Avto sem kupil z 210kkm naprej sem ga dal ko je imel 235kkm. V letu in pol razen zajle za sklopko nisem zamenjal nič drugeg izrednega. 3x redni servis, pa zamenjani vsi 4je diski + ploščice. Avto ni imel pikice rje, zdej je začela počasi prednja rjavet hauba - tipčna šibka točka pri r19. Ker je bla 16v, je nižja kot ostale 19ke, 15'' gume in se je tud po ovinkih peljala dobro, sedežei pa eni bolših, ogromno bočnega oprijema, pa kljub temu še dovolj udobni. Avto sm prodal naprej kolegu, trenutno ima ~250kkm in razen malo rje na haubi z avto ni problemov. Motor, podvozje, zavore... vse brez večjih problemov.
Ti si vrjetno vzel 1.4RT... Motor je ob rednem vzdrževanju neproblematičen, podvozje bolj udobno naravnano kot za hitro vožnjo po ovinkih, pazi na rjo, pa boš imel super avto, seveda če je lepo ohranjen.
lp.
jakob.percic je napisal/-a:avto je lepo ohranjen 1.4RT vglavnem mi še čisto nič ne rusta kar se malo čudim ko pravite vsi za havbo da najraje rusta ampak sm gledav avto je biv pred enim letom na novo izoliran in pobarvan pri avtohiši malgaj. Na avtu sm opaziv samo en problem da ima od vseh drugih avtomobilov bol trd pedal za zavore in nevem za kaj je to dobro?...
moofdi je napisal/-a:jakob.percic je napisal/-a:avto je lepo ohranjen 1.4RT vglavnem mi še čisto nič ne rusta kar se malo čudim ko pravite vsi za havbo da najraje rusta ampak sm gledav avto je biv pred enim letom na novo izoliran in pobarvan pri avtohiši malgaj. Na avtu sm opaziv samo en problem da ima od vseh drugih avtomobilov bol trd pedal za zavore in nevem za kaj je to dobro?...
Če je blo kvalitetno pobarvano pa zrihtano, potem samo redno servisiraj pa malo po pamet, pa kakšnih večjih problemov nebi smelo biti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov