Pol pa itak nimas kaj za mislit vec: 1.6 HDI, klima, esp, radio cd mp3, vec pa itak skoraj da ne rabis.....no razen tempomata, zatemnjenih sip, litih feltn, PDCa, mogoče usnje...sosed je napisal/-a:hja tudi sam mislim da je ESP zelo dobra zadeva. razmišljam pa o nakupu dizla zaradi tega ker je sam avto težji in večji, zato bi bencina porabil par litrov več, pa še vse se draži kot žafran in bom z dizlom prihranil.
1.6 HDI porabi od 5-7l/100, medtem ko bencinar vrjetno kar od 7-10l/100km.
sosed je napisal/-a:hja tudi sam mislim da je ESP zelo dobra zadeva. razmišljam pa o nakupu dizla zaradi tega ker je sam avto težji in večji, zato bi bencina porabil par litrov več, pa še vse se draži kot žafran in bom z dizlom prihranil.
1.6 HDI porabi od 5-7l/100, medtem ko bencinar vrjetno kar od 7-10l/100km.
hladni je napisal/-a:sosed je napisal/-a:sm že nabavu. v naslednjih dneh dobim. 1.6HDI 110KM, esp....... upam da mi bo dobro služila...
aja kako se pa kj obnese tale senzor za dež??
Odvisno v kakem avtu. Iz mojih izkušenj ti povem, da je nadležna stvar za popiz...
Greš v tunel briše....pade gor muha na avtocesti briše...se ptič vserje gor začne brisat s svetlobno hitrostjo. Verjamem da pri premium znamkah deluje dobro,boljše.
hladni je napisal/-a:sosed je napisal/-a:sm že nabavu. v naslednjih dneh dobim. 1.6HDI 110KM, esp....... upam da mi bo dobro služila...
Odvisno v kakem avtu. Iz mojih izkušenj ti povem, da je nadležna stvar za popiz...
Greš v tunel briše....pade gor muha na avtocesti briše...se ptič vserje gor začne brisat s svetlobno hitrostjo. Verjamem da pri premium znamkah deluje dobro,boljše.
pugi405 je napisal/-a:hladni je napisal/-a:sosed je napisal/-a:sm že nabavu. v naslednjih dneh dobim. 1.6HDI 110KM, esp....... upam da mi bo dobro služila...
Glede senzorja je tko, da se ne vklaplja kr tako.... Na mojem avtu hitrost brisanja šipe naraste s količino padavin na vet. steklu, senzor ne reagira na neke muhe, žužke itd... Ko se avto ustavi, se tudi brisalci ugasnejo in ko spelješ se spet aktivirajo... uporabna zadeva. Hitreje ko pelješ, hitreje briše... povezano z nadzorom BSI-ja.
Sam zanimivo je, da ni mogoče dobiti XP z 2.0 110 PS motorjem... Vsaj na avtonet-u ne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov