Avtohiša Mlakar Grobelno-NE HVALA!!
Pred štirimi leti sem se s Primorske odpravil do njih, z denarjem v žepu, po "odlično" ohranjenega Hyundai Galloperja. V tistem dnevu sem trikrat prek telefona preverjal stvari, ki so mi padle na pamet, vsakokrat sem klical na telefonsko številko 041/408-488, katera se kot vidim še vedno pojavlja pri oglasih pri imenu gospod Stane.
Ta mi je zagotovil, da je avto resnično lep, še nekaj mesecev registriran, vsi podatki na Avtonetu so resnični, itd.
Po malici sem si na hitro izprosil dopust, dobil nekoga za prevoz in gremo po avto. Ob prihodu na njihovo parkirišče in hitrem ogledu pa pravi šok. Gume brez zraka, okrog in okrog mehurji rje, na števcu kar 110kkm več kot v oglasu (150kkm->266kkm), registracija (takrat še nalepka) pretečena pred 8 meseci.
Ko sem poiskal trgovca za rabljena vozila, sem ga najprej povprašal, kdo je dosegljiv na zgoraj navedeno številko. Povedal je, da je to on in po mojem drugem vprašanju zatrdil, da se pa midva sigurno nisva pogovarjala ker on že ne bi dajal napačnih informacij, internet pa da je itak tako nezanesljiv da ni mogoče vedno oddati pravih informacij v oglas.
Tako so se moje izkušnje s to avtohišo končale po parih minutah prerekanja in posredovanju mojega "šoferja", da nisem skočil na prodajalca...
LP, Matjaž