Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
sinke
Novinec

Kraj: Ljubljana

Nakup a6 avant-a

Napisal/-a sinke Če avg 27, 2009 10:10 pm

Svak kupuje nov avtomobil in nekako se je zagrel za a6 karavana, nekje 06-07 letnik.
Moji predlogi so bili takšni in drugačni a je žal vztrajen.
Imel bi pa tdi motor, automatic, pač čim več opreme in izrazil je željo po črni barvi vozila.
Gledal je nekega z 2.7 motorjem a tega motorja ne poznam, vem pa da so načeloma 3.0 tdi-i in kolikor sem jih peljal mi je bil zelo všeč agregat.
Zdaj me pa zanima če so kakšne "umazane skrivnosti" teh audi-jev ter kakšen je ta 2.7 tdi motor? Mogoče kdo ve kako je pri rabljenem avtomobillu, če ga vzameš na firmo, kako je z ddv-jem? Ali se ti računa 20% kupnine kot vstopni davek?

Uporabniški avatar
zlode
Nov uporabnik

Napisal/-a zlode Če avg 27, 2009 10:22 pm

motor je kr dober mislim, da kakih napak sploh blo ni 8) za davek je pa menda neki takiga, da more bit vozilo novo al kak je že nisn 100%, pa še za osbno vozilo si davka ni mogoče več obračunat! :x

Uporabniški avatar
LaKi_
Novinec

Napisal/-a LaKi_ Če avg 27, 2009 11:45 pm

2.7 je nadomestek za 2.5, vendar zelo dober nadomestek. Zaenkrat še nisem slišal da bi kdo povedal kaj čez ta motor.
Sicer si v istem razredu kot z 3.0, ampak okusi so različni. Ponuja ne veliko manj od 3.0.
Težko je danes biti norec, kajti konkurenca je velika.

BOKI81
Novinec

Re: Nakup a6 avant-a

Napisal/-a BOKI81 Pe avg 28, 2009 6:24 am

sinke je napisal/-a:Svak kupuje nov avtomobil in nekako se je zagrel za a6 karavana, nekje 06-07 letnik.
Moji predlogi so bili takšni in drugačni a je žal vztrajen.
Imel bi pa tdi motor, automatic, pač čim več opreme in izrazil je željo po črni barvi vozila.
Gledal je nekega z 2.7 motorjem a tega motorja ne poznam, vem pa da so načeloma 3.0 tdi-i in kolikor sem jih peljal mi je bil zelo všeč agregat.
Zdaj me pa zanima če so kakšne "umazane skrivnosti" teh audi-jev ter kakšen je ta 2.7 tdi motor? Mogoče kdo ve kako je pri rabljenem avtomobillu, če ga vzameš na firmo, kako je z ddv-jem? Ali se ti računa 20% kupnine kot vstopni davek?

Za odbitek DDV pri osebnem vozilu je mogoč le v primeru če je vozilo pisano na firmo in je namenjeno opravljanju dejavnosti taxi prevozi ali oddajanje v najem (rentacar).
Lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov