Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
laptop
Nov uporabnik

Napisal/-a laptop Če sep 03, 2009 6:01 am

Včeraj popoldan sem mislil prevzeti avto ( prepis itd. ). Šel sem na probno vožnjo in opazil, da stvari niso takšne, kot bi morale biti. Pokazalo se je, da so amontizerji in fedri zanič, izpuh prejeban, skratka kar nekaj prikritih napak, tako da ga kljub še za 200€ znižani ceni nisem vzel. Prodajalcu sem pustil aro in se razočaran vrnil domov. To je že četrti Espas iz Avto.neta, ki sem ga šel pogledat in vsi štirje niso bili za enega, kolikor toliko normalnega.

ZATO ŠE VEDNO KUPUJEM ESPASA III - po možnosti z čisto navadnim 2.0 motorjem.

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Če sep 03, 2009 8:17 am

Oprosti, ampak ti misliš da avto za 1800€ bo novi al kaj? NOBEN ne bo brezhiben razen za nenormalno ceno.

Ne razumem, da gledaš tudi do 4k € in ti je škoda vložit potem (pretiravam) 1k€ in imaš brezhiben avto? Mislim, svašta :roll:
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
laptop
Nov uporabnik

Napisal/-a laptop Če sep 03, 2009 9:33 am

Avto smo gledali zvečer v garaži in se ni dobro videlo kako je ohranjen. Izgledal je res vredu, mašina je lepo predla in seveda sem ga zaaral. Drugi dan, pri polni dnevni svetlobi in po probni vožnji, se je pa vse obrnilo na glavo. Avto pošvedran, na večjih krajih poravsan, raztrgana notranjost, točno se je videlo, da avto nekaj časa ni bil vozen ( bil je odjavljen iz prometa ), da o probni vožnji niti ne govorim. Res, da je prodajalec takoj spustil ceno še za 150€ ( samo, da bi se ga znebil ), pa vendar sem se po tehtnem premisleku odločil, da mu pustim aro in poiščem drug avto. tud ti ga ne bi vzel, verjemi mi! Vem, da je za malo denarja malo muzike, sam če bi ti videl, kakšne krntije prodajajo tam za 2 do 3 jurje, bi se tud ti mal zamislil, če so normalni. prejšnji dan sem se malo preveč zaletel, drug dan pa čist druga muska. Pa verjem, da tulk pojma pa tud imam, da vem, kakšen mora biti navaden, 13 let star Espas

Uporabniški avatar
laptop
Nov uporabnik

Napisal/-a laptop So sep 05, 2009 5:39 am

še vedno kupujem Espasa, tja okrog 3 jurje. Imam sicer enga naciljanga, samo je stric na morju in pride drug teden
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov