Ceed je napisal/-a:Mah glejte, Clio je itak med evropsko konkurenco(Corsa, Polo, 207, GrandeP, Fiesta) najslabši.
Tisti, ki bo rekel, da ni se še ni vsedel vanj ali resnično ni objektiven.
Sicer pa ni ta tema razprava o tem. Kot sem že povedal oglej si Punteka ali Polo!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3129675&show=1
Ceed je napisal/-a:Mah glejte, Clio je itak med evropsko konkurenco(Corsa, Polo, 207, GrandeP, Fiesta) najslabši.
Tisti, ki bo rekel, da ni se še ni vsedel vanj ali resnično ni objektiven.
Sicer pa ni ta tema razprava o tem. Kot sem že povedal oglej si Punteka ali Polo!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3129675&show=1
abcabc je napisal/-a:MI lahko eden pove, če je dobr clio z 1.5 motorjem (dizl).
l.01-02 tam nekje.
Zanima me motor, če je ok
Ceed je napisal/-a:Ja Cliaši! Usedite se v osnovnega Clia in osnovno 207ko, ni potrebne neke globoke analize, da se vidi kako slab je Clio, sploh tiste nikakve plastike notranjosti, ki so jih v Mehanu uporabljali za vlakce delat. Enako velja za katastrofalno ergonomijo...
lenivec je napisal/-a:gregga je napisal/-a:@lenivec.....nic ne zavajam.....
prjatl ma takega Cliota...
aham torej govoriš lastnih izkušenj...taki posti so vedno dobrodošli.
gregga je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:gregga je napisal/-a:@lenivec.....nic ne zavajam.....
prjatl ma takega Cliota...
aham torej govoriš lastnih izkušenj...taki posti so vedno dobrodošli.
pa ka mislis da te js jeb**....al da bom druge zavajal........s tistim Cliom se pelejm usaj enkrat na teden, pa verjemi da mi kolega vedno pokaze porabo, ker je VEČ kot zadovoljen s tem, kaksno porabo ma !!.........tolk o dobrodoslih komentarjih
lenivec je napisal/-a:nima se smisla v clio debate sploh vključevat. ker v glavah slovencelnov ta avto počasi nadomešča vag grupo. včasih je bil golf nekaj najbolšega zdaj pa zgleda da to postaja clio
tadej92 je napisal/-a:Ceed je napisal/-a:Po vseh teh letih še vedno ne vem, zakaj ljudje kupujejo nove Cliote, prej bi se odpravil v Rusijo po Lado Kalino kot...
Iz srca ti odsvetujem bilo katerga renoja!
prosim da se takšnih debilnih komentarjev zadržiš, če ne že za voljo svoje nevednosti pa že zarad tega da nebo prepira.
lenivec je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:clio je avto kot vsak drug tega razreda..
maš pa res nizka merila kaj je to avto. ma še ševroleta bi raje mel kot cliota
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov