Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

x-man1
Nov uporabnik

Renault Clio

Napisal/-a x-man1 To sep 22, 2009 9:15 am

Mogoče kdo kaj ve o tem cliotu....kako se je vozil itd.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3096936&show=1
Zanima me še kako tile clioti z 82KM potegnejo? Ne mislim s tem da ima od 0-100 10sekund ampak da se na avtocesti dokaj hitro da pospešiti do 130km/h, če ko pritisneš na gas čutiš neko odzivnost in kako je s prižgano klimo se veliko pozna na moči?

P.S.: Novo temo sem odprl zato ker mi na staro noben ne odgovarja!

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a frgo To sep 22, 2009 9:24 am

82km dizel clijaša več kot spodobno premika. Če nisi iber dinamik boš zadovoljen. S prižgano klimo pa že pri bencinarju komaj kaj razlike občutiš.

Kar se pa dotičnega avta tiče ne vem nič. Videti je pa eden redkih z "usnjenim" volanom v originalnem stanju. Možno seveda, da slike prikrivajo resnično stanje ali pa da je bil volan preoblečen. Pri cliotu slabo stanje "usnja" na volanu dejansko nič ne pove o prevoženih kilometrih ipd.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Re: Renault Clio

Napisal/-a kolesar To sep 22, 2009 11:05 am

x-man1 je napisal/-a:Mogoče kdo kaj ve o tem cliotu....kako se je vozil itd.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3096936&show=1
Zanima me še kako tile clioti z 82KM potegnejo? Ne mislim s tem da ima od 0-100 10sekund ampak da se na avtocesti dokaj hitro da pospešiti do 130km/h, če ko pritisneš na gas čutiš neko odzivnost in kako je s prižgano klimo se veliko pozna na moči?

P.S.: Novo temo sem odprl zato ker mi na staro noben ne odgovarja!

če boš kupu točno ta avto nimaš kaj zgrešit, ker tale na linku je super ohranjen...
prodaja ga član megane foruma, mislim da je vozila njegova mama...
avtomatska klima, zelo redko.. ;)

drugače pa tole lepo vleče ja..
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov