Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

nalcoq4
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

Napisal/-a nalcoq4 To sep 22, 2009 10:30 pm

Od Subaruja deli so res malenkost dražji od ostalih ampak je pa res kvaliteta na vrhuncu. Subaruji so neunčljivi to lahko potrdi vsak ki ga vozi :vrum :)

matobeli
Novinec

Napisal/-a matobeli Sr sep 23, 2009 6:00 pm

edin problem je pri subarujih da se jih rabljenih ne splača kupovati, preveč držijo ceno, pa da ga dobiš pod 200kkm je že uspeh. pa verjetno kakšen legacy z 2.0 mašino kar precej bencina popije (da ne omenjam da so večinoma karavani, to pa pomeni 100m dolg avto). kar se pa kvalitete tiče, so pa itak svoja klasa.

škode octavie da se kvarijo? zanimivo to, ne poznam sicer vseh ampak 1.5 bencinar je iz moje strani dober.
Bruum Bruum!

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

Napisal/-a cuteboy1988 So sep 26, 2009 10:59 pm

za vectre pa noben nič ne napiše...

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Ne sep 27, 2009 12:04 pm

cuteboy1988 je napisal/-a:za vectre pa noben nič ne napiše...

Tast ma vectro; '99, 1.8 16V, CD. Avto zakon. Dobro leto nazaj (al clo dve) je dal zanjo 3500€, avto ma pa ABS, ALU platišča, avto klimo, volan s komandami na volanu, el. pomik stekel (za zadnje se ne spomnim) in ogledal (ki so ogrevana), potovalni računalnik... Pa ni mela velik prevoženih ~130.000km. Mislm, mene je presenetu odobje, pele se pa zlo lepo. Aja, težav do zdj ni meu; v osnovi olje pa kake drobnarije (metlice brisalcev ipd.), pa se kr dost vozi.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Ne sep 27, 2009 9:43 pm

cuteboy1988 je napisal/-a:za vectre pa noben nič ne napiše...

z vectro je tako...lahko imaš srečo in dobiš super lahko se pa totalno nateg*** in boš dal nanjo še enrkat toliko kot zanjo. izogibaj se dizlov iz uvoza, mogoče kakšnega bencinarja z realnimi km po možnosti slovenskega. je pa drugače super avto z udobjem in super opremo za tak denar. če boš šel gledat vzam seboj mehanika. ;)

za octavie sm slišu da se dost kvarijo, tak da nevem, subaru legacy neb meu, ker po moje so deli dragi zanj, pa tud izbire ni neke velike pr nobenem avtu izmed katerih sem dal v kriterij Rolling Eyes Za forde sm slišu da v sloveniji jih mehaniki neznajo lih dobr popravljat, drgače bi pa mondeona dizla meu, če bi že forda kupoval (tam nekje 2002 letnik)

če boš tak iskal ne boš nikol nič našel. vzam denar nared listo avtov pojd gledat pa kupi. rihtat boš mogu vse kar boš kupu.
Freude am Fahren

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Po sep 28, 2009 7:13 am

Ne vem, no, ženina Octavia se nič kaj ne kvari, pa ni več najmlajša. Sva pa ravnokar kupila '00 Nissan Primero 2.0. Opreme dovolj, vožnja odlična, cena smešna....
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov