Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne okt 04, 2009 10:11 am

adis je napisal/-a:dajte pomagat uporabniku če mu le lahko, ker drugače se bo tale tema zaklenila tako kot se je predhodna
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0

X2sem za se samo poste nabija :twisted: Glede te Lancia je odlična samo res ne za vsakega ;)

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Ne okt 04, 2009 10:31 am

Miholl84 je napisal/-a:Edini problem pri thesisu je ta da bo po 3,4 letih bore malo vredna, nemec pa bo se nekaj, pa verjetno bo sel lazje v prodajo...

Če bo že v štartu dal 5 000 menj zanjega... Kje bo dobil teh 5000 noter čez 4 leta?... Danes pa itak noben rabljen avto ne drži ceno pa če je zlat...

Kupi Lacio seb boš peljal kot človek. Servisirat, pa tankat pa je itak treba oba!

Uporabniški avatar
DeNalDo
Novinec

Napisal/-a DeNalDo Ne okt 04, 2009 10:38 am

kaj pa če bi nekaj malega dodal in si kupil Delto ?
Ferrari is scaled down version of God

gilgames05
Nov uporabnik

Napisal/-a gilgames05 Ne okt 04, 2009 10:52 am

Nevem lahko vam povem da sem rezerviral lancio in da mam dogovorjen termin za 15 da grem po njo! Grem dol na jug skoraj do napolija, v bistvu grem do capue kar je 1070km od mojega malega Ormoža! Odklopil bom vse nebom vec nikoga nic vprasal, nebom vec gledal nic po netu vzel bom mehanika in 15 samo sel za italijo in kupil! Pa kaj bog da, to bom mel! Se vseeno mi ni jasno kak bo moj mehanik videl ce ni kaka napaka na elektroniki prikrita, vendar bom avto kupil v avtohisi automontreal! Nevem ce je kdo ze slisal in ve kaj povedat bi bil zelo hvalezen, vendar po tem kaj sem slisal ena najzaneslivejsih avtohis v italiji, zelo dolge garancije na avte in kolko tolko ugodne cene! Tolko zdaj pa vas vec nebom gnjavil ce mate samo se kaksen nasveto o tem kak to elektroniko na licu mesta pregledat za vse drugo pa hvala! Napisal bom samo kaj sem kupil ko ga pripeljem domov, tak da ne zaklepaj teme :-P ! Caw
bolje ispasti glup, nega sa avijona

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne okt 04, 2009 11:06 am

@gilgames05: nič ni narobe, če si vprašal na a.com glede nakupa svojega avtomobila le problem nastane, ko moraš med 20 posti izluščiti tiste ta dobre poste, ta koristne.

sam si rekel, da gre za eno najzanesljivejših avtohiš v italiji, torej neboš naredil 1070km za "brezveze" ker boš dobil neko garancijo na vozilo. za jtd motorje itak vsi vemo, da so v špici kar se elektronike tiče pa danes dela jutri ne ( čudna so pota elektronike in električnih signalov).

lahko imaš 1001 problem na thesiski lahko pa da jih ne boš imel, naprimer jaz sem imel 1001 problem na audi a6-ki in ko mi je počil film sem ga prodal. tako boš lahko tudi ti naredil z svojim avtom.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 Ne okt 04, 2009 2:35 pm

Če je ta firma pol je to tale voz samo tole imajo :shock:
http://www.automontreal.net/parcoauto.htm
še opis vozila
LANCIA Thesis 2.4 JTD 150CV EMBLEMABlu metallizzato, Manuale, Diesel, ABS, Airbag, Airbag laterali, Airbag Passeggero, Alzacristalli elettrici, Autoradio, Boardcomputer, bracciolo anteriore, Cerchi in lega, Chiusura centralizzata, Climatizzatore, Controllo automatico clima, Cruise Control, ESP, Fari Xenon, Fendinebbia, Immobilizzatore elettronico, Lettore CD, Regolazione elettrica sedili, Servosterzo

ABS, Airbag, Airbag laterali, Airbag Passeggero, Alzacristalli elettrici, Autoradio, Boardcomputer, bracciolo anteriore, Cerchi in lega, Chiusura centralizzata, Climatizzatore, Controllo automatico clima, Cruise Control, ESP, Fari Xenon, Fendinebbia, Immobilizzatore elettronico, Lettore CD, Regolazione elettrica sedili, Servosterzo, vetri fumè, volante multifunzione
hmm ja verjetno bo res pol jedina ..... 8)

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 Ne okt 04, 2009 2:42 pm

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Ne okt 04, 2009 9:35 pm

http://www.automontreal.net/parcoauto.htm

to je ta avto? 1500 najmanj mu moraš zbit ceno, hoče/noče....

PS. tako kot sem ti napisal; dokler ne kupiš ne boš vedel, ampak nazaj grede do Ormoža ti bo vse jasno; ali je ali ni...
Slika Slika

P.S1 še enkrat te svarim: preveri da ni bil avto pri prejšnjem lastniku na lizing vožen, dobro bi bilo SIS preverit....

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Ne okt 04, 2009 9:59 pm

lenivec je napisal/-a:in če je bil an lizing vožen? kaj je tu slabega? dervisirat se more na pooblaščencu. kar je plus. o vozniku pa nemoreš sodit glede na to al je vozil na lizing al na keš al na kredit.

....če mui lizing hiša "pobere" avto, prodaja ga nato avto hiša, in ko se avto proda(nasploh izven Ita) bivši "lastnik" brez kančka slabe vesti prijavi na policiji, da je avto ukraden in isti moment je zaveden v bazo ukradenih(čeprav to ni) avto tudi pri nas brez težav registriraš, vendar ko nekdo (pri prehodu meje recimo) pogleda podatke, mu SIS (šengenski informacijski sistem) vrže ven, da nekaj ni "čisto" da se avto nahaja v bazi "ukradenih".................o sitnostih mislim, da mi ni treba posebaj razlagat, da je avti v hrambi več mesecev je tudi splošno znano, ker birokratski mlini meljejo zelo počasi, dokler se zadeva ne razvozla si ob čas, denar, živce.......

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Ne okt 04, 2009 10:26 pm

Samo kolko je notranjost lepa (res lepa), je pa spredaj tolko bolj grdi.

gilgames05
Nov uporabnik

Napisal/-a gilgames05 Ne okt 04, 2009 10:32 pm

ja to bom vpraso tam, kak je bil pripeljan do avtohise in keri so razlogi! kolko sem slisal od cloveka se je zelo tezko pogaja z njimi za ceno ker so tezki kot 1000 vragov vendar pa pravijo da imajo avte preverjene in da z njimi ni problema! baje je 4 mesece garancije na avto tak da nebi smelo bit problema sploh! samo to le ni za voglom je v pm nekje na jugu in zdaj vsak dan glih ni za delat 2000km!?! ja sej ce do ormoza nebo ringispil na armaturki pol bom vesel in res naredim piknik za dobronamerne svetovalce na a.com! lizard bo lahko najvec jedel, cruzer pa bo pleskavce obraco.... :lol: :lol: :lol: hvala dedi na vsemu
bolje ispasti glup, nega sa avijona

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Ne okt 04, 2009 11:10 pm

gilgames05 je napisal/-a: cruzer pa bo pleskavce obraco....

Kako veš, da sem kuhar po poklicu?? :shock:
:har

Upam, da bo avto dober in vožnja z njim pravi užitek in veselje!

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Ne okt 04, 2009 11:34 pm

bivši "lastnik" brez kančka slabe vesti prijavi na policiji, da je avto ukraden in isti moment je zaveden v bazo ukradenih(čeprav to ni) avto tudi pri nas brez težav registriraš, vendar ko nekdo (pri prehodu meje recimo) pogleda podatke, mu SIS (šengenski informacijski sistem) vrže ven, da nekaj ni "čisto" da se avto nahaja v bazi "ukradenih"
Vprašanje: a lahko kdorkoli pogleda v to bazo ukradenih? Naprimer nekdo ki sedaj razmišlja o nakupu tega vozila... ?
Ali je vpogled samo za posvečene?
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov