Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
mihhec
Novinec

Napisal/-a mihhec Če okt 01, 2009 10:39 pm

popcek je napisal/-a:
mihhec je napisal/-a:No meni se zdi cena za tak avto malo previsoka, glede na to da je bencinar :D Recimo jaz sem kupil, dober teden nazaj, podobnega megana, motor 1,6 16V, oprema sportway, letnik isti kot ta ki je v oglasu, od prve lastnice, redno servisiran, manj kilometrov,nikoli karamboliran, kupljen v Sloveniji. U glavnem avto res lepo ohranjen in vse :D Za avto sem odštel dobrih 1700€ manj kot je ta v tvojem oglasu.

Sicer pa, če se ti avto dopade go for it :D Mogoče zna ponagajat loputa za kroženje zraka v kabini, vsaj tako je tudi meni malo ponagajala, ampak sem popravil :D Stane pa tam okoli 60€, na uradnem servisu.

LP

A je bil prodajalec/ka iz Kranja?

Ne,ni bila s kranja. Avto sem kupil na dolenjskem. Lastnica je bila s skofljice.
Lp

popcek
Nov uporabnik

Napisal/-a popcek Pe okt 02, 2009 11:47 am

No ql. Avta ne bom kupil. :roll:

Ce kdo pozna koga, ki prodaja kaj podobnega (seveda servisiranega na uradnih servisih) se priporocam.

Lp Rok

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Pe okt 02, 2009 12:22 pm

popcek je napisal/-a:No ql. Avta ne bom kupil. :roll:

Ce kdo pozna koga, ki prodaja kaj podobnega (seveda servisiranega na uradnih servisih) se priporocam.

Lp Rok

Zakaj? A se niso podatki ujemali?
A si tud ti v lukno padu?
Nič vidu, nič slišu, nič kriv!

popcek
Nov uporabnik

Napisal/-a popcek Pe okt 02, 2009 12:46 pm

Ja nekako tako.
Moti me ze to, da pise da je lastnik prvi pa ni.....
Drugace so podatki o delanju servisov tocni. Bom raje se malo pocakal, da najdem kaj bolj ugodnega ali novejsega...... mogoce dizla .... :roll:

tassi1
Nov uporabnik

Kraj: savinjska dolina

Napisal/-a tassi1 Pe okt 02, 2009 12:56 pm

Ojla, prodajam megana 1.9 tdi, letnik 2004. Je točno tak, kot on na linku- barva in oprema.Imam ga dve leti, narejen en servis( kar ga imam), pred 14 dnevi zamenjan akumolator. Kupljen je bil od prvega lastnika, ima pa 117.000 km. Če te zanima, me kontaktiraj.
Je pa lepo ohranjen, prodajam ga pa zato, ker bom menjala za manjši avto.( bencinar)
lp :)
konec leta boš samo moj, zelenko moj!

popcek
Nov uporabnik

Napisal/-a popcek Ne okt 04, 2009 9:35 am

tassi1 je napisal/-a:Ojla, prodajam megana 1.9 tdi, letnik 2004. Je točno tak, kot on na linku- barva in oprema.Imam ga dve leti, narejen en servis( kar ga imam), pred 14 dnevi zamenjan akumolator. Kupljen je bil od prvega lastnika, ima pa 117.000 km. Če te zanima, me kontaktiraj.
Je pa lepo ohranjen, prodajam ga pa zato, ker bom menjala za manjši avto.( bencinar)

Hvala za ponudbo. Bom jest raj na kasnega 2006/07 letnik pocakal . Taprva serija je mela probleme z elektriko? Right? 8)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne okt 04, 2009 9:44 am

sem imel 2004 letnik in ni blo problemov z elektroniko. nevem kdo je to spet ven spravo :roll:

drugače pa imaš za 7500€ 2007 letnik 1.5 dci pri petovia avto,ampak so iz francije. sem pred 1 mesecem ga gledal,pa je bil presenetljivo lep.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

tassi1
Nov uporabnik

Kraj: savinjska dolina

Napisal/-a tassi1 Sr okt 07, 2009 5:46 am

popcek je napisal/-a:
tassi1 je napisal/-a:Ojla, prodajam megana 1.9 tdi, letnik 2004. Je točno tak, kot on na linku- barva in oprema.Imam ga dve leti, narejen en servis( kar ga imam), pred 14 dnevi zamenjan akumolator. Kupljen je bil od prvega lastnika, ima pa 117.000 km. Če te zanima, me kontaktiraj.

Hvala za ponudbo. Bom jest raj na kasnega 2006/07 letnik pocakal . Taprva serija je mela probleme z elektriko? Right? 8)

Kar ga mam, razen servisa in akumolatorja ni bilo nič narobe! Dela ko urca, sam postal mi je prevelik, ker delam zdaj samo 3 km v eno smer( 4 × na dan) .lp
konec leta boš samo moj, zelenko moj!

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Sr okt 07, 2009 8:14 am

MSrougeZX je napisal/-a:
M je napisal/-a:Cena je mogoče res malo visoka, glede na to, da bo zadeva vsak čas stara 5 let, nove so pa ob izteku proizvodnje prodajali za nekih 12.000 €?

Ampak Xsaro pa težko enakovredno primerjaš. Upoštevajoč dejstvo, da gre po zasnovi za celo generacijo starejši avto, v tej primerjavi ni prav konkurenčna.

Ni ravno cela generacija...megan je iz leta 99-00, xsara 98, ta faceliftana iz 01....tak da...mah saj ni važno.

Ni res.

Megane 1. generacije je šel v proizvodnjo 1995 in je konstrukcijsko primerljiv s Xsaro prve genracije iz 1997.

Megane je facelift dobil leta 1999, Xsara pa leta 2000.

Megane Mk2 je bil razvit popolnoma na novo, v proizvodnjo je šel 2002, je konstrukcijsko 1 generacijo mlajši od Xsare in sodi v isto generacijo kot C4 iz 2004. Megane Mk2, faza 2 (torej facelift), je sledila 2006.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov