Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Mitch1970
Nov uporabnik

Renault Megane 1,9 dci

Napisal/-a Mitch1970 So okt 10, 2009 7:19 am

Pozdravljeni, ogledat sem si šel ta avto http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3167169&show=1 . Ali ga kdo pozna, oz. ima kdo izkušnje s tem trgovcem? Avtohiša Malgaj je ta avto uvozila iz Italije in dajo pisno garancijo na prevožene kilometre.3 leta je bil vožen v Sloveniji, in je bil prejšni teden opravljen veliki servis(zobati jermen, vodna črpalka, nosilec motorja..). Dajo 1 mesec garancije na avto. Malce me bega, ker je najcenejši Megan na avtonetu, z najmanj kilometri. Po DAX eurotaxu je avto vreden 4.900 €. Sprednji odbijač je bil pobarvan, prav tako tudi voznikova vrata. Trgovec mi je deloval pošteno in mi tudi takoj povedal za te napake. Z avtom sem se zapeljal, in ni bilo slišati kakšne napake (turbina), le pri vožnji naravnost ga je malce neslo v levo.Notranjost in zunanjost avta sta za njegovo starost zelo lepo ohranjena. Zadnja cena za gotovino je 4.400€.
Prosim za kakšno mnenje.

Lep pozdrav

Uporabniški avatar
kiki13
Novinec

Napisal/-a kiki13 So okt 10, 2009 7:36 am

Ne poznam prodajalca ne avta, se mi pa zdi "sumljivo" poceni. Dobro ga preveri (tudi tisto, kar se je delalo v garanciji). Uvoženi avtomobili imajo praviloma veliko kilometrov, tako da dvomim v realno stanje le-teh.
Uspešen nakup ti želim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov