Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

denisdeco
Nov uporabnik

Nakup avta

Napisal/-a denisdeco Če okt 08, 2009 5:49 pm

Zanimam se za nakup rabljenega Scenica in me zanima vaše mnenje o avtu in prodajalcu Avto Milkavž ali ima kdo izkušnje z njimi ali kakšno informacijo??

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3177294&show=1

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če okt 08, 2009 5:56 pm

Z njim imamo v druzini zelo vredu izkusnje, edino pri ceni se ne da z njim skor nic zmenit 8)
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če okt 08, 2009 6:14 pm

preveč je požrešni kar se cen tiče. itak pa so avti kot vsepovsod uvoženi.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

denisdeco
Nov uporabnik

Napisal/-a denisdeco Če okt 08, 2009 7:51 pm

Ja avto je uvožen iz Francije od lizing hiše sej so skor vsi, sam sej men to ni taka panika če so bli servisi delani, če so kilometri realni pa da ni bil razsut totalka je pa ful cenejš k pa naši slovenski.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če okt 08, 2009 7:55 pm

da so km realni pa resnično dvomim. za servise se pa sprehodi do tvojega najbližjega pooblaščenega servisa renault,da pogleda v bazo kak kaj kaže s temi servisi,če so pač bli pri pooblaščenem delani. tak sem jaz prevero megana ki je bil iz italije uvožen. morš imet samo številko avta

idi pogledat malo ponudbo k petovia avto. majo boljše cene pa lahko si avto naročiš,tudi od lizing hiše iz Francije. jaz sem bil presenečen ko sem bil tam 3x in so imeli polno garažo pa dvorišče avtov,pa vedno drugih,od meganov do passatov,do citroenov c5 itd. itd.

denisdeco
Nov uporabnik

Napisal/-a denisdeco Če okt 08, 2009 9:59 pm

Se mi zdi da bi bili kilometri kar realni, saj je še to kar veliko za 2leti star avto.
Kako je pa s temi podatki o servisih, ali ti na vsakem servisu kar tako na lepe oči povejo podatke o avtu???

Drugač pa baje dajo garancijo za eno leto sam ne vem, če ni to samo fora, pol ti pa res kaj crkne se pa izmikajo...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe okt 09, 2009 7:49 am

to si ti misliš,da je to malo km za uvoženega. ja pojdi na petovia avto,tam sem jaz izvedel o mojem meganu. pomojem če jih prosiš za podatke pa poveš o čem se gre,ti bodo ustregli.

imaš privatno sporočilo

ales3112
Nov uporabnik

Napisal/-a ales3112 Pe okt 09, 2009 1:34 pm

Po mojih informacijah imajo firme v tujini z lizing hišami pogodbe o najemu avtomobilov do določenega števila km. Ko dosežejo to število se avto vrne k lizing hiši in ta ga proda dalje. Velika večina teh se potem najde pri nas (to mi je razlagal en prodajalec). Imej v mislih, da je to bil verjetno službeni avto. To pomeni da je vsaj moral biti redno servisiran itd. Sicer če je vredu ohranjen ne vidim ovir za nakup.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Pe okt 09, 2009 5:22 pm

Zapacan ni kakor italjanski ,prežgane zice tudi nima torej nekadilec mogoče je bil res samo za v službo pa samo en voznik 8) Glede na to ,da sem sam delal po 35.000 km letno samo IVG -LJ - IVG so km pol blizu ;)

denisdeco
Nov uporabnik

Napisal/-a denisdeco So okt 10, 2009 12:13 pm

Sem šel gledat avto in je dost zgonen. Notranjost tud ni v najboljšem stanju, obrabljene ročke, strgan blago.......
Zadnji konec neki na hitrco poštrihan. zadnji lonec, roka je kar še mal bele barve k so ga štrihal itd....

Tko da s te moke ne bo kruha, pa tok je lep pravjo, pa ohranjen, nepoškodovan, take bi mogu en mal v roke vzet.:twisted:

Drugač sem šel pa gledat še enga pa mi je na prvi pogled in prvo vožnjo kar ugajal, sam ceno ma zame mal previsoko in zdej ne vem za kok lahko še težim.

Za koliko se da zbijati ceno, da imajo še zaslužek in da je kupec zadovoljen in bo avto vzel???? :pivo
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov