Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne okt 11, 2009 11:40 am

rožlek je napisal/-a:
_B3yBo_ je napisal/-a:kako zanimivo je brati ta a.com

se vidi, da velika vecina folka nima pojma o cem pise in je glasna.

B3yBo ti vidim da imaš seicentota. Povej nam ti.

povem ti da teli ex vegini oziroma potem simensovi so zelo zelo zmatrani avti. Za moje pojme je ta avto samo se za enga mulcka ki bi se rad ucil za ghd, rally in podobno. Za kej druzga ni.

Za vsak danji promet ni uporabna zadeva najbol. Kot prvo te modri ustavijo vsaj 5x na tedn z nim. Da negovorim o drugih tezavah ki naletis na njih.

Avto ni za avtoban ker tam ga zmanka. Edn moj sei je imel zelo kratek menalnik in pa nekaj malo cez 100hp, tist gor z posnetkov. Zmerjen od 0 do 100 je imel 7,4 sekunde. Tocnih konjev ti nemorem povedat ker je avto prenizek in je nasedel na valerjih.Ta motor in menalnik sem prodal. Tist posnetek od 100km/h do cca 200km/h je biv posnet v 5ti brzni.

Drugi sei bi rekel da ima tam 85-90hp in pa zelo zelo dovg menalnik, zato nima nekih pospeskov ekstra ampak ima koncno hitrost cez 200.
Taki avti se najbolje odprezejo na kaki planini in podobno, ker lego imajo nevrjetno.
Tezo imajo nekje 650-700kil.
Recimo ko pravijo glej cliote in podobno, naj omenim samo eno zanimivost da sei in cinq imajo ze posamezno obeso zadaj...dokler tisti imajo torzijo.
Slika

rožlek
Nov uporabnik

Kraj: Laško

Napisal/-a rožlek Ne okt 11, 2009 12:07 pm

ne razumem tega : ex vegini in simensi.

In ja rad bi se naučil :D

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Po okt 12, 2009 6:23 am

rožlek je napisal/-a:ne razumem tega : ex vegini in simensi.

In ja rad bi se naučil :D

simensi: Seicento Siemens Junior Pokal. To so tisti, ki jih je kupil Valant in so tekmovali v pokalu na gorskih in krožnih dirkah.

rožlek
Nov uporabnik

Kraj: Laško

Napisal/-a rožlek Po okt 12, 2009 10:42 am

Hvala za obrazložitev. ;)

Uporabniški avatar
cruiser
Nov uporabnik

Napisal/-a cruiser Če okt 15, 2009 8:56 pm

Tega Seicenta sem jaz vzel v ponedeljek ;)
Avto je bivsi pokalni in ima okol 85KM pri 700kg.
Gre zelo dobro, je pa menjalnik za postimat.
Mehansko je drugace ful dober, pleh je pac bil ze obuskan z vseh strani, ampak za tak denar sem vec kot zadovoljen. Avto bo pa sluzil drugo leto za avtoslalome (predlani sem vozil z Integro TypeR v serijskem razredu) pa mogoce ze letos kak track-day na Racelandu - za to je ta avto namenjen pa nicemur drugem. Sicer je avto registriran, ampak ni to za na cesto. Pretrdo, preglasno. Not pa ven se spravit je se najmanjsi problem.
2004 E46 M3 SMG2
2001 E39 525dT
1999 Seicento-R
2001 Aprilia Leonardo 150 ST
2008 Honda CRF 450 R
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov