samo mesarec je napisal/-a:Ja kaj sem hotel povedati s pleskavicami, to, da ta avto kupiš še samo za v Bosno. Pojdi malo na jug pa boš videl kaj imajo in kaj je zakon, star: Mercedes, pa čeravno samo na klocih, samo, da je pred hišo, star BMW ali pa Golf2 in tudi za golfa mislim, da ne dobiš premoženja.
nalcoq4 je napisal/-a:@GiGi hm.. da so japonci najmn vredni?
Honde in Subaruji ,Toyote prekleto dobro držijo ceno...ponavadi celo bolje od nemcev.
GiGi1985 je napisal/-a:nalcoq4 je napisal/-a:@GiGi hm.. da so japonci najmn vredni?
Honde in Subaruji ,Toyote prekleto dobro držijo ceno...ponavadi celo bolje od nemcev.
Brez zamere, ampak a res ne veste ničesar o prodaji vozil ali ne znate izluščit bistva nekega posta?
honde....vi sedaj gledate samo CRX pa civic, ti recimo držijo cene, CRX nenormalno, kaj pa vse ostalo? Jazz, HRV,....? Subaruji in Toyote? Eno je napisana cena na avto.netu drugo je pa dejanska cena za koliko se ti avti prodajajo!
če si lastnik Golfa in v enem dnevu dobiš 10 klicev, pa če tudi imaš navito ceno, je logično da nihče ne bo veliko spuščal cene, če pa imaš nekega japonca, Mazda , subaru in podobno pa z nizko ceno boš pa dobil 10 klicev v 6 mesecih. Velika razlika ne?
Sem imel prvo ligo Mazdo pa me je v 6 mesecih poklicalo 5 ljudi, od tega 3 samo informativno. Eden mi je celo rekel da razmišlja med mazdo in polotom. Naj še omenim da me nikoli več ni klical.
Pa tudi pelinkovec vam je lepo napisal.... to so avti, ki niso zanimivi za trg in zato si tudi na koncu prisiljen prodati dosti pod nižjo cene, če sploh dobiš kupca.
kar se pa golfa 2 tiče; baš me briga kaj kupec dela z njim, ga vozi, pelje zaradi mene v Bosno ali Ameriko, važno je, da avto hitro prodam za dober denar, uredim papirje, kaj se naprej dogaja, pa ni več moja stvar!
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov