Ceed je napisal/-a:
da bi koga silil v nakup ceeda, nasprotno, jaz bi kupil Chevrolet CRUZEa---BEST BUY
M je napisal/-a:Jože20 je napisal/-a:Zdaj pa naj mi povedo fani Ceeda, zakaj ni 20 strani dolga tema od napakah na C4-ki?
A lahko jaz, a lahko jaz???![]()
Ali res samo fani Cee'da pridejo v poštev?![]()
Mogoče zato, ker so do sedaj pri nas prodali manj C4 kot ima tema o Cee'dovih napakah strani???
Jože20 je napisal/-a:ales3112 je napisal/-a:Ma eni ste res face, šinfate vsepovprek brez osnove. Če se ne motim je na tem forumu tema Napake Ceed z več kot 20 strani vpisov.
Evropejec je le evropejec!
Bravo, tu si zadel bistvo.
Zdaj pa naj mi povedo fani Ceeda, zakaj ni 20 strani dolga tema od napakah na C4-ki?
Neglede na starost modelnega leta aktualne C4-ke sm mnenja da je superioren nad Ceed-om.
N3kliknM3 je napisal/-a:Mogoče samo za info... lahko premisliš tudi o Opel Astri, ki je sedaj kar močno znižana (ima ogromno opreme) ker je že nov model tik pred vrati na trgu. Ne vem pa kako je s 5-vratnimi...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3144416&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3161477&show=1
N3kliknM3 je napisal/-a:Mogoče samo za info... lahko premisliš tudi o Opel Astri, ki je sedaj kar močno znižana (ima ogromno opreme) ker je že nov model tik pred vrati na trgu. Ne vem pa kako je s 5-vratnimi...
mihaing je napisal/-a:N3kliknM3 je napisal/-a:Mogoče samo za info... lahko premisliš tudi o Opel Astri, ki je sedaj kar močno znižana (ima ogromno opreme) ker je že nov model tik pred vrati na trgu. Ne vem pa kako je s 5-vratnimi...
Ogromno opreme? Naprimer kaj?
P.S. poleg platišč, ročne klime in tempomata ima še kaj?
kolesar je napisal/-a:kolk dolgo jim pa že ti avti stojijo?
sploh nimajo črnih dodatkov v notrajnosti, koliko so pol že stari 2-3 leta?
pa za star model ne vem zakaj bi naj bila to dobra cena..
M je napisal/-a:No, če smo že pri best buy, bo to po mojem ta trenutek Megane sedane 1.4, ki ga odpelješ za 10.190,00 €, ja pa avto še vedno špica v svoji kategoriji na področju varnosti, kljub temu, da gre za prejšnji model, menda je dokaj udoben, konkretno prostoren, kvari se pa tudi ne več, vsaj nič bolj kot drugi. Za slabih 12.000,00 € dobiš pa že 1.6, z Dynamique opremo...
Kar se pa tiče uporabnika ales3112, ki me kliče mojster: SSKJ, pa poišči geslo cinizem...
Citroen.si je napisal/-a:C4
C4 že za 10.890€, cena velja za model ATTRACTION 1,4i 16V in ima vključen redni popust in jubilejni popust
M je napisal/-a:Meni osebno je cee'd daleč najbolj všeč, tako zunaj kot znotraj. Ampak to je čisto subjekrivna ocena. Ni mi pa jasno, kako C4 paše v ta izbor...
Model se izteka, nikoli ni bil preveč uspešen, ni požel pohval niti kupcev niti stroke, pa še grd je.
Reviji Top Gear in Diesel Car magazine sta enotno razglasili Citroën C4 za najbolje oblikovan avto v kompaktnem razredu.
Britanska revija Auto Express pa je Citroënu C4 podelila priznanje britanski avto leta. Strokovna žirija, ki je izbirala med 27 vozili, je na drugo mesto uvrstila BMW-jevo serijo 3, tretjo mesto pa je pripadlo Hondi Civic.
Na tiskovnoj konferenciji Midway Group na Newyorškom međunarodnom autosalonu održanoj u Centru Jacob Javitz na Manhattanu u New Yorku, Citroën C4 proglašen je Najboljim automobilskim dizajnom 2006. Nagrade za Svjetski automobil godine nastoje odraziti današnje industrijske i tržišne trendove, a jedan od glavnih čimbenika pri odluci o kupnji svakako je izgled vozila. Kategorija Najboljeg automobilskog dizajna na svijetu, baš kao i sama nagrada, nastoje naglasiti nova vozila s inovacijama i stilom koji šire postojeće granice.
Tri glavna natjecatelja za nagradu Najboljeg automobilskog dizajna bili su Citroën C4, BMW serije 3 te europska inačica Honde Civic / Civic Hybrid. Citroën C4, koji je nagrađen vrhunskim priznanjima za dizajn, uključuje istu stilsku originalnost koja je nekoć bila temelj prepoznavanja marke, ali bez vraćanja retro izgledu. Riječ je o suvremenom, ekonomičnom dizajnu koji dopušta dva oblika karoserije s trojim i petorim vratima, stvarajući tako, na istoj osnovi, dva prepoznatljivo različita vozila. (autonet/hr)
04nov05
Citroen's innovative C6 has been voted the most beautiful large sedan in the annual Automobile piu Bella del Mondo awards.
The European-based awards recognise cars that have made the greatest contribution to the advancement of car design and styling.
Citroen Australia manager Miles Williams says the Citroen C2, C3 and C4 are all (previous) winners of the award in their own categories.
M je napisal/-a:... ampak opreme nima pa popolnoma nobene. 2 x airbag? Pa saj nismo več 1998...
Attraction:
ABS s pomočjo zaviranja v sili
Varnostna blazina za voznika in sovoznika
Regulator in omejevalnik hitrosti
Variabilni servo volan
Volan nastavljiv po višini in globini
Volan s fiksnim centralnim delom (2 bloka)
Potovalni računalnik
Električni, greti vzvratni ogledali
Električni pomik stekel spredaj
Centralno zaklepanje z daljinskim upravljalcem (1 ključ)
Po višini nastavljiv voznikov sede(
Deljiva zadnja klop 1/3 - 2/3
Klimatska naprava
Hlajen sovoznikov predal
Oblazinjenje Mixi
Dnevne luči
15-palčni okrasni kolesni pokrovi Arromanche
esem je napisal/-a:M je napisal/-a:... ampak opreme nima pa popolnoma nobene. 2 x airbag? Pa saj nismo več 1998...
Zanesljivost so popravili, glede airbagov se strinjam - je pač vstopni "budget" model.
Opremo ima pa tako:Attraction:
ABS s pomočjo zaviranja v sili
Varnostna blazina za voznika in sovoznika
Regulator in omejevalnik hitrosti
Variabilni servo volan
Volan nastavljiv po višini in globini
Volan s fiksnim centralnim delom (2 bloka)
Potovalni računalnik
Električni, greti vzvratni ogledali
Električni pomik stekel spredaj
Centralno zaklepanje z daljinskim upravljalcem (1 ključ)
Po višini nastavljiv voznikov sede(
Deljiva zadnja klop 1/3 - 2/3
Klimatska naprava
Hlajen sovoznikov predal
Oblazinjenje Mixi
Dnevne luči
15-palčni okrasni kolesni pokrovi Arromanche
Ni tako švoh, edino ESP in več airbagov bi bilo nujno. Ima pa nekatere stvari (odebeljeno), ki jih tudi nekateri konkurenti s srednjo opremo ne premorejo.
GiGi1985 je napisal/-a:M je napisal/-a: ... ampak z vidika varnosti je zadeva odlična.
Zakaj že?
Osebno mi je zelo moteče, ker nevem v katei poziciji so kolesa
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov