No, ap dobil sem seveda še obvezni mail od Capt. Johna Smitha, ki je iz Iraka premeščen v Evropo in nujno rabi takšen avto

Je pa res, da oglasov brez cene, s ceno po dogovoru, ali pa s ceno 10 € osebno niti povoham ne.
Nejko87 je napisal/-a:Proda se samo kar je krepko pod ceno...
abcabc je napisal/-a:Dejansko, če je bil opravljen velik servis na avtu je to samo en velik + za kupca nikakor pa ne moreš računat na 200 evrov več na vrednosti.
Tud sam sem recimo pred slabim letom kupil avto za 1200 evrov (nove gume, zavore, velik servis vse na novo), ampak danes je avto zgubil do 50% vrednosti kljub temu, če ga grem sedaj prodajat kupca sploh ne bo ganilo, da ima avto velik servis narejen, zimske, nove zavore in druge stvari, ampak avto bo še vedno ocenjen na eno tržno trenutno vrednost.
xsara je napisal/-a:ja s takim avtom se praktično oženiš če me razumeš kaj hočem povedati
hladni je napisal/-a:ne vem če je res tako kot vi pravite. Nizka cena nekatere prej odbija kot privablja. Največji faktor pa je ohranjenost...in kaj zaj to pomeni:sedeži zadaj so kot it tovarne, spredaj super ohranjeni, vedno je bila kaka prevleka gor. Strop nima niti enega flekca. Praske le minimalne, nič polamano, vdarjeno od vrat itd. Dober vtis nardiš če maš gor smrček in je avto spucan. Moj avto je bil takšen primerek, bil sem 2. lastnik....
Cash je napisal/-a:BMW-ji pa gredo, da kr ne morem verjet...je bratranc pred 2 mescoma prodal BMW-ja 3 touring l.2004v 1 dnevu od objave na netu, potem danes sva dala še enega na net BMW3 l2007 (je kupu razbitga, pa je mislu, da ga bo za sebe popravu, vendar se je premislu) in v roku 1 ure so se že 3 kregali, da ga bodo prišli iskat, tako, da.....
abcabc je napisal/-a:V življenju sem menjal že nešteo avtov, nekateri so imeli opravljen velik servis, nove gume, zavore pa je kupec vzel to samo v en velik + na koncu je pa vseeno ceno zbijal.
Itak, če pa ni opravljenega velikega sevisa pa hočejo zbijat ceno in zbijat, kot da manjka pol avta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov