Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po nov 02, 2009 10:33 pm

Zivjo Lisko.
ti bom probal malo pomagat... trenutno vozim 2.0 Hdi ja, pa bi ti rad rekel, da imaš na voljo 2 motorja: dw10ted in dw10ated. prvi je brez ic in 66kw, drugi pa ima 80 kw. mislim, da ated tipa v 206kah okol letnika 02 03 še ni bilo.... no... oba motorja sta baje izpeljanki iz starega xud motorja, ki se je dokazal že v 405,309,306,itd... 90 ps motorji imajo hibo v obliki občutljive siemens visokotlačne črpalke... v rezervoarju nima črpalke kot jo ima 110 ps varianta... slednji motor pride še z dvomasnim vztrajnikom, šibkejši motor ga nima... mene navdušuje predvsem navor, ter nizka poraba. Ni to zdej, da bi te lepilo na sedež in da bi "trgalo", vendar moram rečt, da je avtu čist vseeno al je poln ali prazen... vleče kot vlak in to je tisto kar rabim... če sem v podatkih kje kiksnil, me prosim popravite. lep večer še naprej.

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Po nov 02, 2009 10:57 pm

ales66 je napisal/-a:Lisko, naj te ne skrbi glede udobja pri 206. 206-ka je najbolj prodajan Peugeot vseh časov. Če bi bil položaj za volanom tako neudoben, kot eni tu pišejo, jih že ne bi prodali več kot 6 mio. Sicer pa boš avto itak probal in boš videl kako in kaj.

Glede na to, da sem v avtu prebil najmanj po dve uri na dan in sem v petih letih naredil dobrih 140.000 najbrž vem o čem govorim?!? :roll: In zaradi mene so jih lahko prodali tudi 10 mio. pa to v ničemer ne bo zmanjšalo dejstva, da je sedež za daljše vožnje zaradi svoje oblike enostavno v k***u! Dopuščam sicer možnost, da je pri S16 športni sedež kaj bolj prijazen hrbtenici, sedeži pri običajnih verzijah so pa pri daljšem sedenju bolj trpljenje, kot pa sprostitev (pa sem čisto standarne višine in teže)...
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po nov 02, 2009 11:10 pm

pri 206 se kilometri zel hitr poznajo.... (menjalnik vedno slabše dela...)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov