Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Matt So dec 13, 2003 11:44 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:Viper123 a una modra (sport varjanta) se pr nas prodaja al samo osnovna ?

Tudi jaz mislil sport varianto. obično sem ze videl nic posebnega - beri mi je grda. :D
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne dec 14, 2003 9:00 am

Ja tale Honda je res lepa sam mislim da je 3.000.000 malce prevec kolk lahko ta avto ponudi je pa res da je dizajn zelo vsecen pa tut motorji so zelo dobri.In pa vozne lastnosti tudi niso slabe.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Ne dec 14, 2003 12:29 pm

Men se pa ne zdi glih tok velik 3 mil. za ta avto. Saj usak avto da ma saj mal opreme ga je teško dubit pod 3 miljone.

luštn avtek,posebn tista modra barva je dobra.

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt Ne dec 14, 2003 12:51 pm

Aleš je napisal/-a:Men se pa ne zdi glih tok velik 3 mil. za ta avto. Saj usak avto da ma saj mal opreme ga je teško dubit pod 3 miljone.

luštn avtek,posebn tista modra barva je dobra.

Nov avto.....ne. Ja če imas 3 mil. Jaz raje v mojo astro ulozim se miljon pa bo taka in bo sla tok da bojo samo gledal, tako moje misljenje o avtih.
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Ne dec 14, 2003 4:21 pm

Modra ima Mugen sportno opremo. Najverjetneje bi se dalo to naročiti pri glavnem uvozniku hond.

Drugače pa 3mio sploh ni velik za tak avto, glede na to, da ima že praktično vso opremo serijsko.
Recimo Ibizo 1.4 16v 75km 5v Signo stane malo manj kot 3mio, ima sicer avtomatsko klimo (Jazz ročno), ampak ima šibkejši motor in seveda veliko večjo porabo cca. 7l/100km (Jazz 5.5l/100km po podatkih proizvajalca).

Tako, da Jazz sploh ni tako zelo drag glede na konkurenco.

Pomoje idealni avto za nežnejši spol 8)

LP
Slika

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Ne dec 14, 2003 8:34 pm

Men se tut ne zdi tok drag.
K v današnjih casih teško dubiš avto znekaj opreme pod 3 miljone!!!!

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Ne dec 14, 2003 10:55 pm

SAFRANE je napisal/-a:
TOYOTA je napisal/-a:Pugi..jest ves čas vozim toyote al pa mazde pa ni nič problemov z njimi...mislim da je že nekdo napisal , da si si odgovoril sam..pusti tiste safranske j***a pri miru..

nevem zakaj tko misleš--zaenkrat so se mercedesi izkazali kot zlo solidna vozila -res pa je da je toyota vodilna v kvaliteti-->samo men je v obliki bljak pa tud mašine nikamor....moje mnenje pač...
drugač pa bi se loh mal lepš z mano pogovarjal-ker sem jest tut iz Tržiča tko da ... gremo enkrat na :pivo
lp
johny 8)

Bravo Safi - ti si "THA MAN" :wink:
Slika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So dec 27, 2003 1:40 pm

SAFRANE je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Žafran, Hvala ti ful za ponudbe, ko bom kupoval se bom nate obrnu, res...
Sicer ne vem od kod ti moje ime, ampak okej kul :D

Hvala tud vsem za predloge...

mah...ti smi tud en bučman Slika -->tvoj ime vem zato ker si moj tamal bratranc!
od tvoje mat fotr pa moja mat sta bla bratranc pa sestrična, sam tolk

ok zmenjen.-ko boste menjal avto me kontaktirej pa vam bom že kej zrihtal

lp
johny 8)

Oh! Najdla sta se. Po dvejstih letih. Smrk, smrk :cry: :cry: :cry: (<-- solze sreče:lol:) Oh, kok romantičn. A bodo Španci film posnel? :lol: :lol: :lol: JOKE

Pugi, a si že dobu avta?
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So dec 27, 2003 2:47 pm

:rofl :har :vc :DDD

upam sam da ne bom ugotovu da je desmo...bla...bla... kej v moji žlahti :D :P :shock:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So dec 27, 2003 3:34 pm

Desmodromika in Hugo_Boss. Vidva bi bla dobra zakonca :)

Avte pa zdej naštimujem. Sm zbral kanakomad enih katalogov itd od yarisa,3,tanove astre, zanimiva je pa tud una ideja z mercem. Tamali je kr všeč, ampak še zmer navija za mazdo. Za tamalo bom kupval junija, julija (al pa prej, če bo zakon dovoljeval za 17 let), za starejšo bom pa verjetno nekje pri zamenjavi sezone, torej marca, aprila...

Hvala šenkrat za infote...
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: IcEm4n in 5 gostov