Zadnjih 3480km.
Vožnja : relacija + malček mesta - vozi ženska.

O kakšni porabi 10l ni ne duha ne sluha.
Priznam pa da je vožnja bolj zmerne sorte.

Kael je napisal/-a:Glede športnega podvozja in ogromnih platišč: lego avtomobila boš vsekakor z športnim podvozjem in širokimi gumami izboljšal (če poznaš pri ovinek pred tuneli čez Trojane v smeri LJ ko je omejitev 100, v Leonu s serijskim podvozjem avto pri okoli 110 prične zanašat, s 17" kolesi in športnim podvozjem je pri 160 mir), vendar je npr. meni športno podvozje v Touranu enostavno pretrdo, saj v avtu ves čas ropota, čutiš pa vzak kamenček, ki si ga povozil. Za voznika je to še nekako sprejemljivo, če pa se pelješ zadaj, pa imaš občutek, da pelješ valjar - tako da vsekakor preizkusi športno podvozje tako, da sediš zadaj oz. s tistimi ki jih boš v avtu vozil.
Tommo je napisal/-a:Kael je napisal/-a:Glede športnega podvozja in ogromnih platišč: lego avtomobila boš vsekakor z športnim podvozjem in širokimi gumami izboljšal (če poznaš pri ovinek pred tuneli čez Trojane v smeri LJ ko je omejitev 100, v Leonu s serijskim podvozjem avto pri okoli 110 prične zanašat, s 17" kolesi in športnim podvozjem je pri 160 mir), vendar je npr. meni športno podvozje v Touranu enostavno pretrdo, saj v avtu ves čas ropota, čutiš pa vzak kamenček, ki si ga povozil. Za voznika je to še nekako sprejemljivo, če pa se pelješ zadaj, pa imaš občutek, da pelješ valjar - tako da vsekakor preizkusi športno podvozje tako, da sediš zadaj oz. s tistimi ki jih boš v avtu vozil.
Sedaj imam Leona l.2008 in ima športno podvozje in moram rečt da se mi ne zdi pretirano trd sama vožnja pa mi je nekak bolj všeč kot brez sport podvozja. Potniki zadaj ko se pa kdo pelje pa tuit ne jamrajo![]()
Tko da bo prisotno tudi pri ALTEI XL
simply je napisal/-a:Doma v VW Bori je 1.6 16v motor z 105KM. Poraba po potovalnem računalniku : 6,4l
Zadnjih 3480km.
hladni je napisal/-a:Glede športnega podvozja in ogromnih platišč: lego avtomobila boš vsekakor z športnim podvozjem in širokimi gumami izboljšal (če poznaš pri ovinek pred tuneli čez Trojane v smeri LJ ko je omejitev 100, v Leonu s serijskim podvozjem avto pri okoli 110 prične zanašat, s 17" kolesi in športnim podvozjem je pri 160 mir),
Kak pa to? Taki rahli ovinkec je...s polotom peljal že 110 v ovinek. Hudo se ti je zameril ta ovinek ne, ga vedno omenjaš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov