Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

igorzz
Nov uporabnik

toyota yaris 1.0 - poraba & prodajalec?

Napisal/-a igorzz Po nov 16, 2009 7:14 pm

Zdravo,

po testni vožnji sem se skoraj gotovo odločil, da kupim Toyoto Yaris, motor 1.0, ki ga imajo zdaj v akciji.

Ker se pri prodajalcu v BTCju nisem uspel zmenit, da bi mi ceno znižal oz. da bi mi v ceno všteli kovinsko barvo ali pa vsaj nulti servis, me zanima, če priporočate katerega drugega prodajalca Toyot, pri katerem bi se morda dalo dogovorit okoli tega (na Škodi so mi za akcijsko fabio takoj vključili ti dve stvari v osnovno akcijsko ceno).

Begajo pa me tudi tehnični podatki pri yaris 1.0.
Katalog, ki sem ga dobil pri prodajalcu, navaja porabo 6,4 / 4,9 / 5,4, medtem ko katalog z intenreta (tiskanemu katalogu vsebinsko in oblikovno identičen pdf) pa navaja podatke o porabi 6,0 / 4,5 / 5,0. Podatki o porabi se razlikujejo tudi pri ostalih motorjih.

Mi lahko kdo pove, kakšni so torej pravi podatki o porabi?

lp Igor

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po nov 16, 2009 7:21 pm

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Po nov 16, 2009 7:24 pm

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Po nov 16, 2009 7:27 pm

moja boljša polovica vozi yaris ( čeprav bi sam raje vzel 1.33 motor s 6 prestavami ) in ima poraba 5,5 , naredi pa cca. 50 km dnevno nekaj avtoceste in nekaj po
mestu....za ceno pa dvomim da bi se bolje zmenil, sploh če je avto že v akciji, razen če bi vzel model ki je na zalogi, lahko pa povprašaš pri toyota lovše v kranju, jaz imam z njimi dobre izkušnje...lp
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov