Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Katerega izbrati - Peugeot 206 ali 306?

206
11
35%
306
20
65%

Skupaj glasov : 31

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec

Napisal/-a Pitu Sr nov 18, 2009 7:37 pm

Caby je napisal/-a:Problem so ležaji, ki se obrabijo in potem ti zadnja kolesa stojijo takole: /---\.
Popravilo, oz. obnovitev okoli 400€ in si rešen.

Ležaji so pri vseh teh modelih(306,Xsara,tudi nekateri Megani) problem,saj začnejo kolesa stati postrani,avto je odzadaj nižji,ob polno naloženem poka,ter tudi gume se obrabljajo. Ko je meni na Xsari to crknilo je bilo popravilo cca. 250eur...

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Sr nov 18, 2009 8:38 pm

Ko sem se peljal sam je pokalo, v ovinkih je pokalo. Drugače pa ceneje od 400€ obnove mosta še nisem našel

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Sr nov 18, 2009 9:32 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:oprosti da ti morim ....

v temi o cliotu si takole vzvišenega se delal pa bil glasni

BBS je napisal/-a:Sošolec na faksu ima Cliota, storio. Kot so že povedali, plastičen avto.
Vrata imajo pomoje 1,5 kg. Ko sem s prstom pritisnil v sprednji blatnik, se je kar upognilo vse skupaj.
Nauk te zgodbe je, da se nikoli ne vozim z tem sošolcem ;)

Življenje je predragoceno, da bi ga vozili v takšnih avtomobilih.

a res? sedaj pa kupuješ avto iz kamene dobe pa misliš da si kupo oh in ah? drugič raje v drugih temah takšno skakanje v višave ne uporabi,ker si sedaj prav noro izpado. ker novi clio storija je zlato proti tem 10 let starim avtom kaj jih ti gledaš. pa brez zamere ampak mi gre prav na falus ko nekdo tako skače v višave ...

Ja oprosti, samo Clio mi je res s*****.
Tudi če je enako velik, samo da ni Clio, ker v Peugeotu 206 sem se že vozil in je odličen proti Cliotu. Tudi 306 je boljši kot Clio.

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Sr nov 18, 2009 9:44 pm

206ka je bil izbran za ženski avto ko je prišel na trg ker je itak pičkam oh in sploh. zato so moški vozniki gayi :lol:
drugače pa sam bi raje 306. Je vseeno malo bolj kvalitetna kot 206, ta mi deluje čist čunga lunga,pa slabe izkušnje z njimi. moje mnenje, preden kdo spet začne pametovat.

lp
Freude am Fahren
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov