Ceed je napisal/-a:No jaz sem A6ke vozil že 1000x in lahko povem, da je 2.0TDi čisto dovolj močan. Je pa drug problem in sicer, da je motor prelahek za A6. Veliki problemi nastanejo pri speljevanju, ker se ASR nenehno vklaplja(ker je avto spredaj prelahek) in ga "duši". Speljevanje v klanec pa sploh zahteva veliko prakse. Tudi, če se ga navije na 170 se tega problema ne bo rešil.
Ceed je napisal/-a: In vedno je bil problem speljt tisti klanec, bolj, ko ga je nabijal na obrate, da bi speljal, bolj ga je ASR davil in komaj, da mu ga je uspelo spravit v tek, s tem, da so gume ene parkrat zacville.
Ceed je napisal/-a:Ne pametovat toliko, najprej se zapeljite z njim pa pol pametujte!!!
Ni problem v moči, ampak teži spredaj.
Saj se lahk navadiš ampak je še vedno problem, ko želiš mal hitreje speljat, sploh v klanec.
No v luki sem vozil večinoma Multitronice, tako, da ta problem ni bil toliko izrazit, sem pa se točno v takem 2.0TDi vsak teden vozil(sodelavec). Ravno zato ga je prodal niti leto starega. Vozili smo se 3 v avtu, dva spredaj pa en zadaj. Pred bajto pa mam klanec ampak nič posebnega. In vedno je bil problem speljt tisti klanec, bolj, ko ga je nabijal na obrate, da bi speljal, bolj ga je ASR davil in komaj, da mu ga je uspelo spravit v tek, s tem, da so gume ene parkrat zacville.
Tako je, A6 je narejen za 3.0q. Ta 2.0 je improvizacija, zato nosi za sabo določene davke, ki jih vi pametni ne morete razumet.![]()
No jaz, bi bil pripravljen take davke sprejet, ker v vsem ostalem je avto prima.
Ceed je napisal/-a:Ne pametovat toliko, najprej se zapeljite z njim pa pol pametujte!!!
Ni problem v moči, ampak teži spredaj.
In vedno je bil problem speljt tisti klanec, bolj, ko ga je nabijal na obrate, da bi speljal, bolj ga je ASR davil in komaj, da mu ga je uspelo spravit v tek, s tem, da so gume ene parkrat zacville.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov