damek1a je napisal/-a:3700 je že precej veliko denarja za tak avto. Če je v odličnem stanju in je so že menjani vitalni deli pa zna biti še ok.
Računaj, da je avto že v letih in ima km. Ker gre za turbo motor, je verjetnost za kakšen izreden strošek še večja. Čim več delov je bilo že zamenjanih, toliko bolje. Počasi pač računaj roke, luči, amortizerje, lmm, alternator, izpušni lonec, morda še turbo, katalizator, sklopka, razne cevke, ipd. Večkrat sem že omenil, da nakup 10/11 let starega passata s turbo motorjem praviloma ne pomeni, da boš zgolj tankal in vozil. Verjento se kdo ne bi s strinjal s tem, vendar čas pokaže svoje. Žal lastniki pogosto čakajo z menjavo izrabljenih delov in ko se zadeve naberejo, preprosto prodajo avto. Če hočeš potem imeti tipi-topi pa lahko stane. Sam sem odštel v dveh letih cca 2k, da sem svojega spravil v želeno stanje (menjal vse vitalne dele okrog motorja in podvozja, ki so me motili) pa še nisem končal...
Za tak znesek si kar nekaj svari zamenjal.
on: Če gre za prvega lastnika, pa če ti je avto ok, ga vzemi , max za dobre 3k eur.