Nakup se bliža koncu ampak je žal prišlo do velike spremembe. Nekje v moji glavi sem vedel, da se bo oče težko ločil od sharana oz. njegove velikosti in uporabnosti. In natančno to se je zgodilo. Po testni vožnji z touranom je začel nekaj (piskati), da se mu ne dopadejo določene zadeve na avtu. ( Prostornost, sedeži itd...)
Sam sem dvignil roke in si rekel pa naj sam poišče vozilo primerno zase in za svoje potrebe. Dost ga mam.
No minilo je par dni in on me kliče, da naj pridem v ljubljano na ogled tegale (pazi) sharana. Še link:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=3280558 .
Pridem pogledam in me navduši. Avto je res lep in ima res veliko opreme. ( piše v oglasu)
Seveda so malenkosti za poštimat a vendar res n hudo proti temu kaj bi lahko bilo.
Ker so mu starega sharana dobro ocenili je za novega (rabljenega) položil aro in kot vse kaže si ga bo kupil.
Zato se seveda vsem zahvaljujem za mnenja in informacije, ki ste mi jih dali ob prvotnem namenu nakupa. Kar se tiče sharana pa vemo že vse in tu mislim, da ni treba odkrivati tople vode. A ko ga kupi bom vseeno imel eno vprašanje a o tem potem.
Hvala in lep dan vsem forumašem.
King1