Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Pe dec 04, 2009 2:28 pm

BBS je napisal/-a:...menjalnik eden izmed boljših, zelo trd oziroma soliden...

Lahko, da imam bolj zahteven okus ampak jaz ga z vec kot "soliden" ne bi ocenil. Pretikanja so sicer lepa, ampak sele, ko je res fajn segret, pa se tu zna biti trmast pri hitrih manevrih. Obcutek pretikanja in natacnost pri "obicajnih" prestavljanjih pa je res fajn...

LpF

Uporabniški avatar
Fireblade
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a Fireblade Pe dec 04, 2009 4:36 pm

Kako pa nasplošno FIAT, ker se ga malo slab glas drži :?
Clean...
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe dec 04, 2009 4:46 pm

Fireblade je napisal/-a:Kako pa nasplošno FIAT, ker se ga malo slab glas drži :?

Zakaj ravno FIAT nebi vedu, bi pa bolje vedeli Wagen fanatiki, res pa da so pred leti na račun pokvarljivosti, in najbolj znani problem AR da je zaribala , zato so kar vse italijane vrgli v isti koš. ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Pe dec 04, 2009 5:42 pm

Fireblade je napisal/-a:Kako pa nasplošno FIAT, ker se ga malo slab glas drži :?

Izjave, ki zalostno, vecinoma bazirajo na "baba cula baba rekla" trendu...

Dejstvo pa je, da je imej Fiat v preteklosti nekaj grehov, na katerih so vsa ta mnenja pomojem tudi osnovana. Vsi pa se zavedamo, kako je s slabim slovesom. Menim, da je Fiat z modelom Pande Mk2 naredil gromozanski preskok in se ta hip uvrsca v tem segmentu v sam vrh. Zame osebno denimo boljsi mini avtomobil od Pande ne obstaja, pa sem jih vozil cel kup. In v konkretnem primeru ciljam ravno na tisto, kar je Fiata pred leti neslo dol: na kvaliteto izdelave. Tudi statisticno so nove Pande ene od najmanj "pokvarljivih" in bolj zanesljivih vozil, z zelo nizkimi stroski vzdrzevanja. Konec koncev pa je zgovoren podatek ze to, da je vozilce na trgu nespremenjeno ze skoraj 7 let...

Poznam kar nekaj Fiatistov med katerimi si jih nekaj lasti tudi Grandea - razen par izjem, se nisem slisal, da bi mel kdo kaksne resnejse tezave z avtomobilom. Sploh pa mislim da se danes v posamicnih segmentih bije vedno bolj izenacen boj in razlik se zdalec ni toliko kot je slisat govorit ljudi naokrog...

LpF

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a bk206 Pe dec 04, 2009 5:56 pm

nevem gdo to izjavlja jas sem imel kar nekaj fijatov pa vsi brez problema razen gdaj kakšna malenkost to pa itak pri vseh !! samo lepo redni servisi !!
moje mnenje je prej dobro kot pa slabo o fijatu 8) 8) 8)
bi pa reku a lahko tudi naletiš na kakšno katastrofo :D

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe dec 04, 2009 6:06 pm

bk206 je napisal/-a:

nevem gdo to izjavlja jas sem imel kar nekaj fijatov pa vsi brez problema razen gdaj kakšna malenkost to pa itak pri vseh !! samo lepo redni servisi !!
moje mnenje je prej dobro kot pa slabo o fijatu 8) 8) 8)
bi pa reku a lahko tudi naletiš na kakšno katastrofo :D

Od fiatov ti lahko poven, da so Tipoti in Tempre imele probleme samo, če so imele boševo elektroniko, če je bila od magneti mareli, je delel avto brez problema.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Fireblade
Novinec

Napisal/-a Fireblade To dec 08, 2009 8:22 pm

Tema se lahko zbriše, avto se je kupil 8)
Clean...
Slika
Slika

Uporabniški avatar
hp6715s
Novinec

Napisal/-a hp6715s To dec 08, 2009 8:32 pm

Fireblade je napisal/-a:Tema se lahko zbriše, avto se je kupil 8)

In to je??

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 To dec 08, 2009 11:30 pm

Ja mene tudi zanima za kaj si se zdaj dokončno odločil :D prosim povej, če seveda ni skrivnost ;) da vidimo zdaj za kaj si se odločil :)
LP

Uporabniški avatar
Fireblade
Novinec

Napisal/-a Fireblade Sr dec 09, 2009 7:39 am

Na koncu se je pa kupil Renault Clio 3 1.4 16V l. 07, kar je bilo tudi zame malce nepričakovano, vendar je avto odlično ohranjen.
Clean...
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Sr dec 09, 2009 8:25 am

Fireblade je napisal/-a:Na koncu se je pa kupil Renault Clio 3 1.4 16V l. 07, kar je bilo tudi zame malce nepričakovano, vendar je avto odlično ohranjen.

:clapclap
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov