Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
mato_L
Nov uporabnik

Napisal/-a mato_L Ne dec 06, 2009 9:00 pm

tudi ti nimaš kej velikznanja glede tega mal si poglej cene 1,9 m jetov 120km letnik 2006 pa ti bo takoj jasno zakaj mislim da je cena rahlo visoka, se pa zavedam da ima ta model kar dobro opremo, vendar je cena vseeno pretirana

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne dec 06, 2009 9:36 pm

mato_L je napisal/-a:tudi ti nimaš kej velikznanja glede tega mal si poglej cene 1,9 m jetov 120km letnik 2006 pa ti bo takoj jasno zakaj mislim da je cena rahlo visoka, se pa zavedam da ima ta model kar dobro opremo, vendar je cena vseeno pretirana

Imaš prav sem pogledal, zakaj pa dajaš pol ta dražjega gor ??? Pa tu je izbira ogromna od leta 05 do 06 do 7550€ je kar 110 vozil super, zadnje 24ur ja Avto.net :D Zakaj si še skoz peš :shock:

Uporabniški avatar
mato_L
Nov uporabnik

Napisal/-a mato_L Ne dec 06, 2009 9:45 pm

nism nikol peš pač še nimam svojega avta :D kupim ga pa ziher v tem mescu okoli 16 decembra gremo v akcijo pač imam neke razloge zakaj takrat
vem pa da je kar velka izbira zato se bom tud težko odloču kaj kupit bo treba it pogledat čim več avtov potem pa bomo vidli

Uporabniški avatar
mato_L
Nov uporabnik

Napisal/-a mato_L Ne dec 13, 2009 11:55 am

po dolgem premisleku in posvetovanju glede nakupa avtomobila sem se odločil glede na to da sem študent da kljub temu da bi si lahko kupil avto v vrednosti okoli 6k€ sem se odločil naslednje:
glede na to da bom mogel takoj po nakupu avta naredit servis sem se odločil za naslednjo varjanto najverjetneje sem bom odločil za nakup clia 1,2 16V(takega imamo tudi doma) zdi se mi da je to avto za študentski žep in da bom lahko zdržal z njim vsaj 2-3 leta.
v mislih pa sem imel nekaj takega http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3274846&show=1
zanima me če je kdo iz okolice mbja( gor namreč študiram, drugače sem iz zasavja), ki se dovolj spozna na avte in ki bi bil pripravljen(seveda mu nekaj plačam) iti npr. jutri na Ptuj pogledat zgornji omenjeni avto?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov