Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

hitrigregy
Nov uporabnik

nakup avtomobila z zadnjim pogonom

Napisal/-a hitrigregy Po dec 14, 2009 5:44 pm

saj veste da je zapadel prvi sneg in ki je nekaterim voznikom nakopal veliko preglavic,nekaterim pa je polepsal trenutke med bocnim drsenjem po zasnezenem parkiriscu :) prosil bi vas da mi poveste kateri avto z zadnjim pogonom in polovicno zaporo diferenciala bi bilo najboljse kupiti.zanima me kateri denarno dostopni avtomobili ki izpoljnujejo zgornja dva pogoja se obstajajo poleg raznoraznih bmw-jeu...

hvala za odgovor
STRUP JE U MEJHNIH FLASKAH....

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er Po dec 14, 2009 6:35 pm

Najprej bolj natančno definiraj denarno dostopnost avtomobila, da bomo lahko pisali konkretne predloge.

Ps. za pošrek vožnjo po razlih parkiriščih niti slučajno ne potrebuješ zapore diferenciala.

Uporabniški avatar
prasec
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a prasec Po dec 14, 2009 6:41 pm

Po snegu gre še fičo pošrek:D
Leva, desna, pazi KURNIK!!

Uporabniški avatar
/miha\
Novinec

Napisal/-a /miha\ Po dec 14, 2009 6:48 pm

Za driftanje pridejo v poštev tudi kakšni 4x4, ki to niso. Naprimer suzuki swift...zaradi visko sklopke se ob zdrsu sprednjih koles moč prenese na zadnja, sledi power slide. Mogoče panda 4x4? Zadnji pogon ima še mercedes, kakšni starejši posebneži in zelo dragi športni avti.

Jaz sem si kupil bmw-ja za 3300€... danes sem bil kar zadovoln ;)
Sam ne se kregat :P

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po dec 14, 2009 6:51 pm

Jaz poskusil in sem se lahko brez problema vrtel na parkirišču s Transporterjem T4 na sprednji pogon, zato ne vidim potrebe da bi avto moral imeti zadnji pogon za to :lol:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Pro_Tuning
Stalni uporabnik

Kraj: LJubljana

Napisal/-a Pro_Tuning Po dec 14, 2009 7:37 pm

Tam kombi, zvani "Tamic".
Nic ni nemogoce, vse se da sfrizirat

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: nakup avtomobila z zadnjim pogonom

Napisal/-a tristan01 Po dec 14, 2009 8:24 pm

hitrigregy je napisal/-a:saj veste da je zapadel prvi sneg in ki je nekaterim voznikom nakopal veliko preglavic,nekaterim pa je polepsal trenutke med bocnim drsenjem po zasnezenem parkiriscu :) prosil bi vas da mi poveste kateri avto z zadnjim pogonom in polovicno zaporo diferenciala bi bilo najboljse kupiti.zanima me kateri denarno dostopni avtomobili ki izpoljnujejo zgornja dva pogoja se obstajajo poleg raznoraznih bmw-jeu...

hvala za odgovor

Fantje avtor želi 50% zaporo diferenciala. Tako da od predlaganih vozil ne pride nobeno v poštev. Mislim pa da takšnega avtomobila ne bo lahko najti. Kot so nekateri že predlagali za majhen denar se dobi kakšen BMW serije 3 (E36 ali E30), nekaj Fordov (Sierra, Taunus, Scorpio), Kakšen starejši Opel Kadett ipd. Vendar bo v vseh potrebno dodelati zaporo. O tem se je na forumu že pisalo in strošek predelave ni velik. Lahko pa na BMW forumu malce pogledaš med vozili ki se prodajajo in boš našel kakšen driftmobil z zaporo in ostalo potrebno kramo za driftanje. Odločitev kaj nabaviti je tvoja, predvsem pa premisli za kakšen namen kupuješ vozilo (cesta ali pista).

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Po dec 14, 2009 10:25 pm

hvala usem.

zadnji pogon si zelim zato ker do zdaj sem vozil ze vse pogone razen zadnjega. bmw je res zadnja resitev.kaksna ford sierra ki je ni skoda ce malo butnes tu pa tam ko spoznavas pogon. :) drugace pa sem se jaz tudi vrtel danes kar po magistralki zjutraj in moram rect da je kar pasal si dat mal duska.cena vozila naj bi bila do 1000€ maximalno ce racunam zraven se kaksen par ali dva rabljenih zimskih gum.

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Po dec 14, 2009 11:17 pm

Uporabniški avatar
Di4b|o^
Novinec

Kraj: Maribor [ okolica ]

Napisal/-a Di4b|o^ To dec 15, 2009 12:07 am

HaMzO je napisal/-a:

al pa še bolša verjanta, je že narejen za drift :D
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3310864&show=1

Tega sem tudi jaz želel predlagat ;) Boš lahko tudi ko bo zunaj sonce + 30 stopinj C driftal. Greš na kakšen open drift day v Logatec in si daš duška. Ceno pa zbiješ za kakšen evro ali dva. Imaš pa tudi E36 325 za drift na a.net..predalagam da pregledaš malo ponudbo.

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy To dec 15, 2009 9:37 pm

HaMzO je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3325703&show=1

bolš nerabš :D

al pa še bolša verjanta, je že narejen za drift :D
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3310864&show=1

ta sta pa mal za premislt :) hvala
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov