vlkapika je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Avto ma ketno tko da ne vem kako velikega servisa pri 90k ne bo če se ne motim.
Emn, mislim,da ma jermen (a)
tristan01 je napisal/-a:vlkapika je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Avto ma ketno tko da ne vem kako velikega servisa pri 90k ne bo če se ne motim.
Emn, mislim,da ma jermen (a)
1.3 motor v fiesti ima veselo verigo, zato je tudi malce glasnejši, dolgoročno pa super zadeva ker odpade strošek menjave jermena in ostale krame ki spada zraven. Vseeno pa avtomobil potrebuje redno servisiranje (menjava olja 1x letno ali na 15.000km, menjava zračnega in oljnega filtra......). Pri tem motorju bodi raje pozorna na porabo olja, ki zna biti pri nekaterih primerkih astronomska.
LP Tristan01
mirkec je napisal/-a:Kar na smeh mi je šlo, ko sem prebral teh širinajst strani in vse debate v njej, pa vprašanja, pa odgovori in tako v nedogled.Saj je bila večina odgovorov pametnih, kar za vprašanja ne morem trditi. Vse bolj mi to diši po nekem "skritem mikrofonu"-Javšnik na radiu. Zate VLKAPIKA pa se mi zdi ,da si Javšnik na tem forumu. Pa kar rata ti.
Pozdrav.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov