Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
mirkec
Nov uporabnik

Napisal/-a mirkec So dec 19, 2009 6:35 pm

Kar na smeh mi je šlo, ko sem prebral teh širinajst strani in vse debate v njej, pa vprašanja, pa odgovori in tako v nedogled.Saj je bila večina odgovorov pametnih, kar za vprašanja ne morem trditi. Vse bolj mi to diši po nekem "skritem mikrofonu"-Javšnik na radiu. Zate VLKAPIKA pa se mi zdi ,da si Javšnik na tem forumu. Pa kar rata ti.

Pozdrav.

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So dec 19, 2009 7:37 pm

Matjazy je napisal/-a:Avto ma ketno tko da ne vem kako velikega servisa pri 90k ne bo če se ne motim.

Neki bi rad prašal, a avtom s ketno se ne menjuje termostata, ostalih jermenov?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 So dec 19, 2009 8:18 pm

vlkapika je napisal/-a:
Matjazy je napisal/-a:Avto ma ketno tko da ne vem kako velikega servisa pri 90k ne bo če se ne motim.

Emn, mislim,da ma jermen (a) :?

1.3 motor v fiesti ima veselo verigo, zato je tudi malce glasnejši, dolgoročno pa super zadeva ker odpade strošek menjave jermena in ostale krame ki spada zraven. Vseeno pa avtomobil potrebuje redno servisiranje (menjava olja 1x letno ali na 15.000km, menjava zračnega in oljnega filtra......). Pri tem motorju bodi raje pozorna na porabo olja, ki zna biti pri nekaterih primerkih astronomska.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
firebird
Novinec

Kraj: Ljubljana-Šiška

Napisal/-a firebird So dec 19, 2009 10:06 pm

A to je ta, ko se je na misiji ustrelila-jaz bi se že prej na njenem mestu. :EE

Uporabniški avatar
vlkapika
Novinec

Napisal/-a vlkapika Ne dec 20, 2009 9:16 pm

tristan01 je napisal/-a:
vlkapika je napisal/-a:

Emn, mislim,da ma jermen (a) :?

1.3 motor v fiesti ima veselo verigo, zato je tudi malce glasnejši, dolgoročno pa super zadeva ker odpade strošek menjave jermena in ostale krame ki spada zraven. Vseeno pa avtomobil potrebuje redno servisiranje (menjava olja 1x letno ali na 15.000km, menjava zračnega in oljnega filtra......). Pri tem motorju bodi raje pozorna na porabo olja, ki zna biti pri nekaterih primerkih astronomska.

LP Tristan01

Hvala oops ampak sem res mislila, da ni ketne... hja, pač laik :? :( oops
Na servise pa tak redno :)

Uporabniški avatar
vlkapika
Novinec

Napisal/-a vlkapika Ne dec 20, 2009 9:20 pm

mirkec je napisal/-a:Kar na smeh mi je šlo, ko sem prebral teh širinajst strani in vse debate v njej, pa vprašanja, pa odgovori in tako v nedogled.Saj je bila večina odgovorov pametnih, kar za vprašanja ne morem trditi. Vse bolj mi to diši po nekem "skritem mikrofonu"-Javšnik na radiu. Zate VLKAPIKA pa se mi zdi ,da si Javšnik na tem forumu. Pa kar rata ti.

Pozdrav.

Vprašanja zastavljam ker nimam pretiarno pojma... še dobro, da je kdo kaj odgovoril :!:

"skriti mikrofon"? Hja, če že tako redno poslušaš radio, hmn..... čudno, da še nisi zasledil te debate :roll: pa le zakaj...? glede na to, da poteka že od avgusta...
Me zanima kakšna vprašanja bi ti zastavljal glede teme, ki te zanima... o njej pa nimaš pojma?! :roll:

Hvala ostalim :tipk :___o

Uporabniški avatar
vlkapika
Novinec

Napisal/-a vlkapika Ne dec 20, 2009 9:21 pm

firebird je napisal/-a:A to je ta, ko se je na misiji ustrelila-jaz bi se že prej na njenem mestu. :EE

To izjavo pa raje odstrani...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov