Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

GIMA
Nov uporabnik

Napisal/-a GIMA Pe dec 18, 2009 1:41 pm

utemelji kaj manjka racemi marei JTD

Moj mehanik jo je imel in ni bil zadovoljen, skoz ga je zajebavala!
Kolega je pred kratkim kupil mareo wekend JTD! Ko se pelje mu naenkrat ugasne! Je že menjal marsikaj in tudi temo je odprl z tem problemu! Misli da mu ni mogel keri pametnega nasveta dat!
Zaj je pa "scagal" in jo pelje na servis!

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec

Napisal/-a Pitu Pe dec 18, 2009 6:28 pm

...
Zadnjič spremenil Pitu, dne Pe feb 05, 2010 5:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

GIMA
Nov uporabnik

Napisal/-a GIMA Pe dec 18, 2009 11:38 pm

lenivec!
Nisem rekel da je mehaniku ugašala! Rekel sem da je imel kr precej problemov z njo! Kaj je pa imel pa ne vem!!!!!!!!!!!!!!
Kolegu je pa vgašala! Mislim da mu še zdaj? Če je že ni na servis pelav?

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Ne dec 20, 2009 9:37 pm

A nima Freelander v osnovi sprednji pogon, zadnji pa se poleg priklaplja s visko sklopko?
Zakaj potem takšna obraba zadnjih gum in problemi s pogonom? Če je večja obraba zadnjih gum potem bi moralo biti zadaj več navora kot spredaj, oz malo manj, ker je zadaj malo lažji kot spredaj. V čem je potem fora, da prihaja do take obrabe??

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Po dec 21, 2009 5:50 am

Freelander ima v osnovi stalni štirikolesni pogon, s tem, da je na ravni suhi cesti porazdeljen na 95% spredaj in 5% zadaj. Ko zvoziš v hrib, se pogon samodejno prilagodi na 50% spredaj in 50% zadaj.
Tako so nam obrazložili v avtohiši, kjer smo pred 9 leti kupili Freelanderja. Imel je nekaj muh, deli so bili dragi, se je pa po prodaji ta IRD pokvaril naslednjemu lastniku, ker ga je tudi bolj konkretno spobal na terenu..
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
BeMyWagen
Novinec

Napisal/-a BeMyWagen Po dec 21, 2009 8:25 am

Moj glas gre za golfa 4. Se mi pa zdi da je za prvi avto čist kul in da ne rabiš veliko opeme, je pa 1.9 TDI motor kar vzdržljiv in varčen.

Lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov