Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 So jan 02, 2010 8:18 pm

Nejko87 je napisal/-a:Kar je vozil iz tujine so max ohranjeni, nerazbiti, s servisno knjigo.
Drugače jih sploh ne uvozijo.

V tujini odkupujejo samo od lizing hiš.

in potem zavije svizec čokolado v folijo.. simpl as that..

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 So jan 02, 2010 8:41 pm

Ne da se mi 3x pisat..
Napisal sem to kar vem.
Tko da se mejte.. LP
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a en3rgie So jan 02, 2010 8:50 pm

čare je napisal/-a:Ja sam števce servisirajo zunanjim strankam svojih sigurne ne premikajo!Aha malo morgen!

Še enkrat premisl kar si reku ;) ze ime veliko pomen .. avtoelektronika,chiptuning .. ce oni nebodo prevrtaval kilometre nazaj jih nebo noben ! ena vodilinih firm pri nas z avtoelektroniko. Da povem se jst eno izkusnjo z njimi ko sem kupoval avto. Na netu sm ga nasel .. bil je bmw 320d 2006 letnik z M- Optic opremo. Se zapeljem tja pogledat .. OK supr vse ... sm se skor ze odlocu za nakup in sm su cez 2,3 dni nazaj z mehanikom .. ko je mehanik pogledal avto je prec povedal da to ni M-Optic in da so sam naknadno dani odbijaci gor,odbijaci so bili strihani, park senzorji so bili naknadno dani gor, kilometri nazaj vrteni .. pa se kej bi se najdlo ! jst pa takrat tut se nism vedu kaj vse spada pod M-Optic opremo.Bil je pa navadn bmw brez opreme skor .. oz z osnovno opremo. tku da jst nimam glih dobrih izkusenj z njimi.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So jan 02, 2010 9:00 pm

en3rgie je napisal/-a:
čare je napisal/-a:Ja sam števce servisirajo zunanjim strankam svojih sigurne ne premikajo!Aha malo morgen!

Še enkrat premisl kar si reku ;) ze ime veliko pomen .. avtoelektronika,chiptuning .. ce oni nebodo prevrtaval kilometre nazaj jih nebo noben ! ena vodilinih firm pri nas z avtoelektroniko. Da povem se jst eno izkusnjo z njimi ko sem kupoval avto. Na netu sm ga nasel .. bil je bmw 320d 2006 letnik z M- Optic opremo. Se zapeljem tja pogledat .. OK supr vse ... sm se skor ze odlocu za nakup in sm su cez 2,3 dni nazaj z mehanikom .. ko je mehanik pogledal avto je prec povedal da to ni M-Optic in da so sam naknadno dani odbijaci gor,odbijaci so bili strihani, park senzorji so bili naknadno dani gor, kilometri nazaj vrteni .. pa se kej bi se najdlo ! jst pa takrat tut se nism vedu kaj vse spada pod M-Optic opremo.Bil je pa navadn bmw brez opreme skor .. oz z osnovno opremo. tku da jst nimam glih dobrih izkusenj z njimi.

Ti si pa še enkrat preberi moj zadnji stavek,ker očitno nisi prebral vsega ali pa ne razumeš.

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso So jan 02, 2010 9:05 pm

Zanimivo je tudi to, da so skoraj vsi (večina) od prvih lastnikov in servisno knjigo :)
AH NI NAM LAHKO!

dms
Novinec

Napisal/-a dms So jan 02, 2010 9:20 pm

en3rgie je napisal/-a:

No in kako je tvoj mehanik ugotovil,da so bili kolometri nazaj vrteni? Me res zanima,ker ko bom kupoval avto,bi rad vedel. Sploh pa,če so res največji,pa najboljši kar se elektronike ipd. tiče,teško verjamem,da bi tako napako naredili,da se da pol že iz pogleda videt,da je zvrteno nazaj.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So jan 02, 2010 10:04 pm

dms je napisal/-a:
en3rgie je napisal/-a:

No in kako je tvoj mehanik ugotovil,da so bili kolometri nazaj vrteni? Me res zanima,ker ko bom kupoval avto,bi rad vedel. Sploh pa,če so res največji,pa najboljši kar se elektronike ipd. tiče,teško verjamem,da bi tako napako naredili,da se da pol že iz pogleda videt,da je zvrteno nazaj.
To si pa zdaj tako napisal kot da ostali dilerji ki vrtijo kilometre nazaj pomenjajo tudi stopalke,volan in vsaj voznikov sedež.BMW mora bit pri 100000 km še vedno kot nov in ta očitno ni bil in očitno so bili samo odbijači menjani ostalo pa ne kar spada M paketu.In sploh ne vem kaj je tukaj nerazumljivega??Itak vsi vrtijo kilometre nazaj oni še prej,ker jim je to ena glavnih dejavnosti in ja za BMW-ja imajo tudi za v ključu zbrisat kilometre in to v pisarni na šalterju da je ja vsem vidno.V glavnem malo preveč se dvigajo v nebesa pri njih,sem že marsikatero boso slišal o njih,preizkusil pa tudi sam.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ So jan 02, 2010 11:54 pm

Lahko je pri 200 tisoč volan kot nov, lahko pa je pri 150 tisoč precej obrabljen. En kolega ma na svojem bmwju 350k km, pa je volan enako obrabljen kot od drugega kolega, ki pa je prvi lastnik in ima realnih 150k km na svojem.

Jaz vem, da tud na svojem opažam hitro obrabo, pa ga imam slabega pol leta in se že pozna razlika napram takrat, ko sem ga kupil. Pač težje bom nekoga prepričal, da so kilometri pravi. Roke se mi potijo zelo. Kaj čem.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne jan 03, 2010 12:14 am

Lumpy_ je napisal/-a:Roke se mi potijo zelo. Kaj čem.

Ja lumpy, če med vožnjo šlataš bejbe, pa sve mokre odspodaj :lol:

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Ne jan 03, 2010 2:58 am

Uf, tiste substance znajo pa kar grobe bit do usnja ja :lol: :twisted:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne jan 03, 2010 8:17 am

res je. Po volanu več ne moreš točno sodit... znanec ima A6 s 260k km in je notranjost kot iz škatlice. Vožen večinoma Mb-Italija.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a en3rgie Ne jan 03, 2010 9:40 am

čare se opravičujem glede tvojega stavka, narobe sm prebral ..
Če pa tako pogledaš, kater švercar pa ne vrti števcov nazaj ? Večinoma .. ker drugače nebodo prodali avtov ..

dms pojma nimam, pogledal je v potovalni racunalnik tm ko ti pise cez koliko casa se menja olje, diske, ploscice, DPF filter , ...rekel mi je da je prevrteno vsaj za 40.000
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov