No kot sem dejal, sem se odpravili pogledat tegale lepotca v Kranj
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3389563&show=1
Ford S-Max 2.0 Titanium 13.800 €
Letnik: 2007
Starost vozila: rabljeno
1.registracija: 9 / 2007
Tehnični pregled: 09/2010
Prevoženi km: 71000
Motor: 1999 ccm (bencinski motor)
Moč motorja: 107 kW / 146 KM
Menjalnik: ročni menjalnik(5 pr.)
Oblika: enoprostorec / van (5 vr.)
Barva vozila: beige metalik
Notranjost: črna / blago
Ohranjenost: dobro ohranjeno
Mob.: 041 / 616 - 095
Letnik: 2007
Starost vozila: rabljeno
1.registracija: 9 / 2007
Tehnični pregled: 09/2010
Prevoženi km: 71000
Motor: 1999 ccm (bencinski motor)
Moč motorja: 107 kW / 146 KM
Menjalnik: ročni menjalnik(5 pr.)
Oblika: enoprostorec / van (5 vr.)
Barva vozila: beige metalik
Notranjost: črna / blago
Ohranjenost: dobro ohranjeno
Ko sem prodajalca nekaj dni prej poklical, mi je zatdil, da je z avtom vse OK, da ga ima pol leta, ima potrjeno servisno knjigo, da je avto dobil od ene firme za kompenzacijo posla in da ga ne potrebuje itd. Ko sem prišel do avta sem seveda prvo opazil, da to ni oprema Titanium (kot je pravilno ugotovil že luks) ampak Trend. Ko sem prodajalca na to opozoril je le skomignil z rameni. Ko sem želel pregledati servisno knjigo mi je dejal, da je le ta pri serviserju, ker je ravnokar delal servis (no to je res, le zakaj ga je delal nekaj dni prej preden bo prodal avto, poštenjak pač). Ker sem prevozil pol Slovenije sem mu predlagal, da bom pač počakal teh nekaj minut in naj se pelje po njo. Nato je klical serviserja, se mu ni javil (normalno), vmes ko sem bil na probni vožnji, pa mu je javil, da je na izobraževanju v Nemčiji in da knjigo dobi jutri (seveda poštenjak pa tak, zakaj le ima knjigo na servisu).
Na probni vožnji sem bil sam, brez njega in mi je bilo res malo čudno, da ni šel zraven, pač poštenjak, ki mi zaupa avto na prvi pogled. Seveda je vse skupaj smrdelo kot hudič in sem doma vozilo še preveril, da olajšam delo drugim.
V google sem vtipkal gsm št, prodajalca, ki mi je postregel z zanimivim podatkom
http://www.bizi.si/podjetje/o-podjetju. ... f9RFMXo%3d
Zanimivo trgovina z avtomobili, vozilo pa prodaja privat. V bazi emrlv pa se dobil še dokončno potrditev mojim sumom, da pri avtu (beri prodajalcu) nekaj smrdi in sicer naš poštenjak sploh ni lastnik vozila, ampak je to neko leasing podjetje iz Kopra, on je le uporabnik, vozilo pa je registrirano od 18.12.2009 do 31.12.2009. Torej mi je takoj postalo jasno zakaj poštenjak ni želel z mano na probno vožnjo, ker mi je dal v uporabo neregistriran avto.
Zaključka ne bom pisal, ustvarite si ga sami.