Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

dulie
Nov uporabnik

Renault scenic 4x4 1.9 dci

Napisal/-a dulie Če jul 24, 2008 8:20 pm

Zanima me ali pozna ali ima izkušnje z renault scenic 4x4 1.9 dci,
zanima me lastnost vozila,kvaliteta,...iščem vozilo 4x4 kot je scenic
potrebujem ga za po cesti alsfaltni in makedamu,kaj mi priporočate nekje do cene 12.000eur,hvala.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jul 24, 2008 8:28 pm

Kak terenec s 7 sedeži - mogoče mitsubishi pajero, toyota lancruiser ali nissan patrol.

Če bi pa rad kombi ali enoprostorec pa toyota hiace 4x4, hyundai h1 4x4 ali pa mitsubishi L300 4x4.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
kofy
Novinec

Re: Renault scenic 4x4 1.9 dci

Napisal/-a kofy Če jul 24, 2008 8:45 pm

dulie je napisal/-a:Zanima me ali pozna ali ima izkušnje z renault scenic 4x4 1.9 dci,
zanima me lastnost vozila,kvaliteta,...iščem vozilo 4x4 kot je scenic
potrebujem ga za po cesti alsfaltni in makedamu,kaj mi priporočate nekje do cene 12.000eur,hvala.

Človek sprašuje za nasvet za uporaben, nezahteven in nevpadljiv uporaben voz. Tako predvidevam, da ga ne bo potrebuje za zdravljenje kompleksov, kot recimo večina nas jeeparjev, kateri vozimo dvotonske krave po prenatrpanih mestih in redno kršimo zakon z vožnjo v naravnem okolju-razen svetlih izjem :twisted: .
-------------
Glede senika, bodi pozoren na stanje kardanskega sklopa. Motor je enak kot v ostaih renojih, z vsemi tegobami vred(turbina).

LP in dober nakup!
Zadnjič spremenil kofy, dne Če jan 14, 2010 9:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

cashy
Novinec

Napisal/-a cashy Če jan 14, 2010 8:27 pm

tudi pri nas se kupuje en avto s 4x4, dizelski do 5k eurov, pa je Renault Scenic po našem mnenju trenutno najbolj primerna izbira. Priporočljivo je, da ima čim nižjo porabo in čim nižje stroške vzdrževanja. Zanima me, ali je ta model avtomobila (bil naj bi okrog letnika 2002) tudi po vaše dobra izbira, kakšne izkušnje imate z njim, ali priporočate kaj drugega?
hvala za odgovor
ne praš me nič, ker nič ne vem

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Če jan 14, 2010 9:05 pm

Sam pogonski sklop pri 4X4 scenickih naj ne bi bil nek tehnološki biser.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če jan 14, 2010 9:07 pm

cashy je napisal/-a:tudi pri nas se kupuje en avto s 4x4, dizelski do 5k eurov, pa je Renault Scenic po našem mnenju trenutno najbolj primerna izbira. Priporočljivo je, da ima čim nižjo porabo in čim nižje stroške vzdrževanja. Zanima me, ali je ta model avtomobila (bil naj bi okrog letnika 2002) tudi po vaše dobra izbira, kakšne izkušnje imate z njim, ali priporočate kaj drugega?
hvala za odgovor

Dci letnik 2002 ne kupuj ! Razen če ti denar smrdi ;) Preberi malo teme o renojih in dci-jih teh letnikov.
Lp by Mare
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov