Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
chevrolet
Novinec

ZUNANJA OGLEDALA CHEVROLET

Napisal/-a chevrolet Pe jan 02, 2004 1:37 pm

LP

Kupim zunanja ogledala chevrolet ali podobna, po zmerni ceni!

LP

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe jan 02, 2004 2:58 pm

Tole bi jst na tvojem mestu dal pod mali oglasi bos imel vec moznosti.Pa tut tuki na forumu se nesme prodajat ali kupovat,ker se klaj kmalu zgodi da ti temo zaklenejo.Drgac pa poznam tipa ki jih je vsaj donedavna imel pa ga bom malo pobaral.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
chevrolet
Novinec

Napisal/-a chevrolet Ne jan 04, 2004 10:13 am

Bom pa drugače vprašal, kje jih lahko dobim, oz. če jih ima kdo od uporabnikov foruma ;)

LP

P.S. -----------> SEAT poglej PM

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne jan 04, 2004 11:54 am

Poglej sem ga že vprasal pa mi je rekel da jih nima vec.Tko da vec srece drugje nazalost jih je ze prodal.Kaksen teden prej bi moral ti dat gor tole.Tko pa jih je tip ze oddal.Skoda res.LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
chevrolet
Novinec

Napisal/-a chevrolet Ne jan 04, 2004 12:46 pm

Hvala vseeno!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov