Ja tako je jaz sem imel ravno tako 2.2 99 letnik
Vse je odvisno kaj pričakuješ od avta, načeloma ni slab avto, jaz nisem imel z njim nobenih problemov (no eden je bil, vsake toliko časa mi ni zaznalo kode ključa, vendar ko si ga potem vzel ven in še enkrat notri dal je bilo ql) drugače pa sem samo vozil in tankal, kuril je pa tam 10-12l mešane vožnje. Pod 10l je pa nisem spravil.
Moraš pa vedeti da takšne kvalitete kot pri kakšnih nemcih ne moreš pričakovati, kakšen čriček se je pojavil, sedež se pri pogostem vstopanju in izstopanju hitro obrabi, kakšno blago na tapeti lahko malo odstopi, pa takšne malenkosti.
Drugače glede same mehanike pa ni bilo problemov in če ti je najbolj pomembno da se kot gospod udobno pripelješ iz točke a do točke b potem kar v nakup.
Kakšne športne vožnje in nekih velikih zmogljivosti pa ne pričakuj. Je pa zato udoben in prostoren avto.
Aja še glede mehanskih delov, sicer razen servisov nisem nič drugega menjal, ampak deli niso nič dražji kot od kakšnega opla, marsi kateri del je tudi enak kakšnemu od opla, tako da glede tega mislim da ti ni treba skrbeti.
Če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj.