maj-mun je napisal/-a:Ja za audija vem da ma porabo kr mau preterano za tak mutor.. Za golfa pa nevem..samo se mi zdi da mata enake motorje?
Močnejšiga pa nebi imeu zarad zavarovanja ker mam 115% zavarovanje + mlaega voznika in že zdej pride cca 1000€
maj-mun je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:audi a3 je premajhen če ga vozi 185cm velik det za njemu ne more sedet nihče drug kot otrok v jajčki
to me sicr ne moti ker mam zdej mejhn auto in me ne bot..sj sedim ucpred ne uzad haha..itk se pa prewazawa skos samo jz pa punca tko da tke ni owere..
maj-mun je napisal/-a:Lp. Namen imam zamenjati auto. Malo sem gledau po avto.netu kaj bi kupu in sm ugotovu da so mi všeč
Opel Vectra B caravan 1.6 16V
Vw Glof 4 1.6 in
Audi a3 1.6
me pa zanimajo vaše iskušnje z katerim izmed teh avtomobilov in katerega bi mi vi priporočali.
Hvala
maj-mun je napisal/-a:Aha aha..no sj sm se ubistvu že mal premislu..sm gledu crash teste in me je audi kr mal razočaru..me je pa zlo prijotno presenetu bmw e46..
Tko da se zdj ubistvu odločam med golfom pa bmw 318i..sam se mal bl nagibam k bmwju..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov