Kupujem rabljenega Volvo V50 2.0D. Mi lahko malo poveste o slabostih, delovanju, kje so kaki dobri servisi, koliko so dragi rezervni deli, koliko kilometrov naj ima rabljen avto, da se mi ga se splaca kupit.
Slabosti pri tem avtomobilu jih ni. Mogoče so cene uradnih servisov.
Je pa drugače avto fenomenalen. Sedeži oz. ergonomija je za dva razreda višja, zelo se hitro segreva kabina, klima dela odlično (mogoče je majhna pomankljivost, da radio in klimo uravnavaš z istimi gumbi - ampak se navadiš), zelo vzdržljiv avto, dobr pleh...
Aja dobiš pa letnik 2006 z cca. 120.000 km za 9.000 kar je zelo ugodno. Me pa resnicno zanima, zakaj pri tem avtomobilu tok hitr pada cena?
avto je super. kolega ma taksnega kot ga ti isces punca pa s40.
velik servis je na 240.00km. za klimo pa radio pa prvic slisim, da bi z istimi gumbi upravljal(mogoce sem te narobe razumel kaj mislis povedat)
NoFX je napisal/-a:Tudi jaz oz. moj oče se zanima za nakup tega avta. Ima kdo kakšne nove izkušnje? Kakšne so slabosti, na kaj je treba biti posebaj pozoren? ...
Te motorji so zelo vzdrzljivi. Lansko leto je točno ta model V50 2.0 D v večjem številu pokupila italijanska policija. Pa bi reku da je prekleto težko konkurirat domačim znamkam (Fiat, Alfa, Lancia), sploh zaradi pripadnosti njihovi lastni avtomobilski industriji.