simply je napisal/-a:Chan :
Tudi sam sem ga videl na IAA ampak niso mi bile všeč prevelike sprednje meglenke, ki skazijo prednji del avtomobila.
Prav tako se bojim da avtomobil ne bo tako cenovno ugoden, tako kot si nekateri predstavljate.
Definitivno je oblika stvar vsakega posameznika. Predvidevam pa, da cena ne bo skakala v višave, saj Hyundai še vedno nima tolikšnega imidža, da bi si lahko privoščil drastično povišanje cen v Evropi. Že z avanturo v višji rang SUV, z modelom IX55, so se opekli - je pač predrag.
Omenjeno opcijo, Fordovo Kugo sem pred časom preizkusil in me je z voznimi lastnostmi navdušila ter pustila tudi igrivega RAV-a zadaj (ki še vedno velja za bolj odzivnega med kompaktnimi SUV). Kuga je tudi cenovno dober konkurent Tiguanu in je v neposredni opremski primerjavi malenkostno cenejši od VW. Pozitivno me je presenetila z voznimi lastnostmi tudi 2. generacija Freelanderja, ki pa je malenkostno dražja.
Kot že omenjeno, meni trenutno najboljši price performance v razredu kompaktnih SUV - Škodin Yeti, z odličnimi opcijami individualizacije opreme, ter zelo zadovoljivimi paketi opreme za dani denar. Preizkusil ga še žal nisem, sem ga pa obširno pregledal ob prihodu v Slovenijo.
Druga pesem je rang prestižnejših komapaktnih SUV (Q5, GLK, XC60, X3), ki pač za svoj denar ponujajo ogromno. Zelo konkurenčen ter trendovski (ter ne predrag v osnovnem opremskem paketu) pa jim postaja malce manjši X1.
Razred kompaktnih SUV se še vedno prodaja, kot vroče žemljice, modeli pa se izpopolnjujejo iz leta v leto - nihče ni slab.