Ivan36 je napisal/-a:E vidim,da kupuješ za drobiž

fant kupi letnik 95 ali 96 in Limited Opremo od 1 ga lastnika in za okol 700€ do 800€

pod 500€ jaz nebi šel in ne grem gledat tega modela

........... pa srečno

Off:
madona, ti bi mel 15 let staro gajbo od prvega lastnika? ej pa ne moreš verjet ka vse tule prebereš? in v čem bo zdaj ta stara gajba toliko boljša če bo od prvega lastnika, prosim? Pa ne mi rečit, da boljše skrbi zanjga, da se jaz vozim 15 let z istim avtom ga še samo polijem z bencinom in zažgem.
On:
ne, v 19ko niso vgrajevali 1.6 motorja imaš 1.4 80km, 1.8 95 km in 1.8 16v 135km

Mislim da najboljša varjanta ti je 1.4, športnik ni, je pa ta motor izredno vzdržljiv, sem ga imel v cliu nekaj let in ful zadovoljen, km pa realno ocenjujem na nekje 250.000 km. Kot je že nekdo rekel, to so bli še cajti ko je renault delal avte.
Hibe so motorček prostega teka (nihanje obratov, sploh ko je mrzl, cca 100 eur nov) ročka dolgih/kratkih luči cena slabih 40 euro, mogoče pečka gretja, za rjavenje so ti že povedali, pa pokanje plastike okoli kljuke notranjih vrat, drugače sem pa z avtom bil ful zadovoljen. Pa za moj avto so bili brembo prednji diski (ne hudo športna verzija, tista bolj civilna) in disk ploščice okoli 60 eur, kar se mi zdi zelo ugodno. Tako da kar se tiče vzdrževanja je avto res poceni (cenejša je edino R5 bila od vseh mojih avtov) tako da priporočam. Je pa dobro da znaš tudi kaj sam naredit oz. se rad naučiš, ker če boš za vsako okvarjeno malenkost letel na servis, potem boš hitro preklinjal. Sam sem večkrat opravil kakšno malenkost (čiščenje hladilnega sistema, fergazer, zategnitev armaturke,to in ono.... tako da me ni predrago prišlo v študentskih letih

)
p.s. jaz sem svojega pred 2 letim prodal za 800 eur, pa je bil super. tako da boš našel za 500 eur tudi dobro 19ko, samo boš moral enčas iskat, ne se zaletet v prvega.
uspešen nakup