Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Catch_me
Novinec

VW Passat Variant 2.0 TDI 170KM Highline DSG

Napisal/-a Catch_me Po jan 25, 2010 11:08 pm

Pozdravljeni zanimam SE za ta model passata vendar me bolj mika DSG naprimer tale:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3330150&show=1

Ali kdo pozna to avtohišo 1A Avto na letališki v Ljubljani, mal sm v dvomih glede kilometrov? Bi lahko res bli realni, če po slikah sodimo ohranjenost, sicer pa dajejo garancijo na kilometre, ima kdo izkušnje s takimi garancijami.
Več al manj pa baje avte uvažajo iz Italije to je edino kar vem. Kje preveriti kilometre, glede na to daje avto uvožen iz Italije? Sm slišu da se iz Italije avtomobilov ne da v Slo preveriti?
Rabil bi par nasvetov na kaj naj bom pozoren, če mogoče kdo kej ve, ta teden si ga grem ogledat?

Hvala na nasvetih,

lp

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po jan 25, 2010 11:34 pm

Po slikah sodeč, je avto res dobro ohranjen, več boš videl v živo...
Glede na to, da je AC Kondor v neposredni bližini (ni treba niti ceste prečkat), nebi smel bit problem preverit kilometre oz. pred morebitnim nakupom žrtvovat nekaj denarja za pregled (če slučajno niso povezani med sabo).

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po jan 25, 2010 11:35 pm

kolega je kupu avto tukaj, pa so mu rekli da je velik servis narejen pa ni bil.....
glede kilometrov pa vprašanje, odvisno od avta, čeprav s tolk km se jim ga pomoje ne splača uvozit...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po jan 25, 2010 11:47 pm

kolesar je napisal/-a:kolega je kupu avto tukaj, pa so mu rekli da je velik servis narejen pa ni bil.....
glede kilometrov pa vprašanje, odvisno od avta, čeprav s tolk km se jim ga pomoje ne splača uvozit...

Ta kolega? :D

"Avtohandler 1a avto z Ljubljane je nategator kar se tiče servisov ko kupiš avto pri njih.reko mi je da mi bo servis naredo na avtu za 300€ pa štempl stisno v knjižico (naj bi pelo avto na pooblaščeni servis) . ni ne duha ne sluha o štemplju,ko sem filter zračni pogledal je še stari,olje ko sem z avta spustil je blo tako da adeejo....Torej nič niso naredili za teh 300€

keteri bote tam kupli avto,ne zmenite se za servis preko njih!"

Uporabniški avatar
Catch_me
Novinec

Napisal/-a Catch_me To jan 26, 2010 9:41 am

Ima sicer kdo izkusnje z samim takim avtom mogoče? Kakšni predsodki glede kilometrov? Glede na to da je ta Passat uvožen iz Italije, kje bi lahko preveril po št sašije zgodovino avta, baje se v Sloveniji neda italijanov preverjat?? A kdo ve kje bi se v Italiji dalo??

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP To jan 26, 2010 11:43 am

Najdeš pooblaščeno AH za VW, jim napišeš prijazen e-mail poveš kaj hočeš, in upaš da v kratkem dobiš odgovor (če ga sploh). Je pa tut vprašanje a je biu na pooblaščencu prej avto servisiran al ne. Ker če ni bil, ti ta preverjanja nebojo nč pomagala.

LP

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 To jan 26, 2010 12:10 pm

živjo...

O 1A avto je kar veliko napisanega... Malo poglej ostale avte ter njihove kilometre(so skoraj vsi podobni km ne glede na rang vozila ,motor, ceno itd...skoraj prelepo da bi bilo res..)

Avte uvaža samo iz italije(baje od lizing hiš) kjer se NE DA PREVERITI servisne zgodovine...Tudi da bi ugotovil da so kilometri prevrteni jim tega ne moraš dokazati (uradno), zato ti lahko dajo nevemkakšno garancijo in nima pomena..

Res pa da zgleda dotični avto kar lep.. sploh motor in menjalnik ;) ... če bi se odločil za napup takoj prištej še 1000 e za veliki servis in pa menjavo olje v menjalniku ..
V italiji so takili passati ponavadi od potnikov....
Malo poglej še nemške in italjanske strani pa boš dobil predstavo o kilometrih, cenah in ohranjenosti... :!: :?:

lep pozdrav ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov