Ves jaz ti vsekakor priporočam mondea. Kot sem že v nekaj teamh omenil, imamo doma 2 in sicer oba karavana in dizla enega 2003 letnik 115KM in drugega 2005 letnik 130KM
Mi smo oba kupili pred cca 2 leti, izbire je res veliko in če se ne extra mudi, nikar ne hiti, saj smo jih mi obdelali vsaj 40 komadov in verjemi da imaš tutti fruti.
Priporočal bi ti 130 KM in 6 prestav, hkrati pa glej za novejšimi letniki, ki imajo že spremenjeno srednjo konzolo in meglenke( meni je lepše). Moram priznati da naša avta delujeta BP in da je vožnja z njima odlična. Mogoče šibkejšemu manjka včasih tistih nekaj konjev.
Kar pa se tiče izdelave notranjosti, me nihče ne bo prepričal da je vag toliko boljši kakor ga eni opevajo, sam sem namreč opazil da jih ima VW precejšne težave z vrhunsko kvaliteto plastike na vratih in armaturi, česar pri naših fordih nisem zasledil.
Skratka če želiš veliko avta za manj denarja kupi mondea, je pa res da če ga imaš namen kasneje kmalu prodajat, boš veliko izgubil, če ga boš pa obdržal, si zmagal.
Veliko uspeha pri nakupu
LP Rutenka