Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Re: 1.2 8v

Napisal/-a rok46 Pe feb 05, 2010 8:39 pm

janceh je napisal/-a:Pred kartkim sem kupil cliota 1.2 letnik 2001 z 120000 prevoženih. Od 30 dni kolikor ga imam je bil 10 dni po delavnicah, stal me je dodatnih 600 evričev, pa še ni ok. V enem mesecu je crknil ABS, potenciometer gasa, motorček prostega teka, par žarnic, pol žarnic za osvetlitev armaturke, ...
Renault kvaliteta !!! NIKOLI VEČ FRANCOZA, razen če se francozi grejo na Japonsko učit avte izdelovat.
V življenju še nisem bil nad ničemer tako razočaran kot nad cliom (ne zasluži si velike začetnice v imenu).

ja in to je verjetno kriv avto ne? ker se avto sam pelje na servis in sam se voz po cesti...lastnik ni nč kriv, samo avto je ne? :roll: ja, japoncem se je treba jit učit, kako gas zašteka pa bremze odpovejo :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Re: 1.2 8v

Napisal/-a frgo Pe feb 05, 2010 8:57 pm

janceh je napisal/-a:Pred kartkim sem kupil cliota 1.2 letnik 2001 z 120000 prevoženih. Od 30 dni kolikor ga imam je bil 10 dni po delavnicah, stal me je dodatnih 600 evričev, pa še ni ok. V enem mesecu je crknil ABS, potenciometer gasa, motorček prostega teka, par žarnic, pol žarnic za osvetlitev armaturke, ...
Renault kvaliteta !!! NIKOLI VEČ FRANCOZA, razen če se francozi grejo na Japonsko učit avte izdelovat.
V življenju še nisem bil nad ničemer tako razočaran kot nad cliom (ne zasluži si velike začetnice v imenu).

Genij kupil 9 let star, torej praktično odslužen avto, pa so zdaj drugi krivi. :D Lahko ti začnem naštevat kakšno veselje imam z 9 let staro ibizo, pa se mi ne ljubi, ker je spisek predolg. Drug teden bo spet šlo par 100€ za neumnosti.

Sicer pa glede motorjev 8v vs. 16v. Včasih sem imel 8v, krasen motor, brez posebnih težav. Precej več navora v nizkih obratih kot pri 16v. Crknilo mi pri motorju ni nič. Zdaj imam 16v, poraba je podobna, dokler preveč ne stiskaš po gasu. Če stiskaš pač več pije in več da od sebe. Servisi na 30kkm niso noben baubau. Vse kar mi je na avtu do zdaj crknilo je cinšpula pri 122kkm - strošek dobrih 100€ na uradnem servisu. Menjajo pa se vse v kompletu z blokado, ker je pač v enem kosu.
Zadnjič spremenil frgo, dne Pe feb 05, 2010 9:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Pe feb 05, 2010 9:03 pm

rok46, haha, dobra :lol: :lol:

Samo da se odpre neka tema o Renoju ali bognedaj najbolj prodajanem Cliu pa je prec pizdarija :lol:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost