Vseved je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a:![]()
![]()
daj pametnjakovič, povej v čem je golf tako superioren in koliko hib ima 3ka, pa še cene hib zraven napiš!? Prosim, res me zanima! Pa ne pozabi pripisat še koliko BMWjev 3 in Golfov 4 (2ka ne šteje) si si lastil !
Smej se svojemu (ne)znanju. Saj ne rečem, s podvozjem (v mislih imam predvsem zadnji konec) bo vse ok (večinoma), dokler bo v nosu do 2-litrski agregat, težave se začnejo ko je notri 2.2, 2.5 motor in navzgor. Enostavno je narejeno "prešvoh" za konkretne stroje.
Aja nekaj sem pozabil - lahko probaš tudi sam - vsedi se v serijo 3 in probaj premikati (v mislih nimam suvanja, ampak normalno dotikanje - kot med vožnjo) armaturo, potem pa to stori še v golfu (konkreto v 4. gen.) in boš povedal v katerem avtu armatura nagravžno škripa.
In ne, nisem vw ljubitelj.
abcabc je napisal/-a:Kaj ti bo BMW, če pa ne gre v sneg.
Vseved je napisal/-a:
Smej se svojemu (ne)znanju. Saj ne rečem, s podvozjem (v mislih imam predvsem zadnji konec) bo vse ok (večinoma), dokler bo v nosu do 2-litrski agregat, težave se začnejo ko je notri 2.2, 2.5 motor in navzgor. Enostavno je narejeno "prešvoh" za konkretne stroje.
Aja nekaj sem pozabil - lahko probaš tudi sam - vsedi se v serijo 3 in probaj premikati (v mislih nimam suvanja, ampak normalno dotikanje - kot med vožnjo) armaturo, potem pa to stori še v golfu (konkreto v 4. gen.) in boš povedal v katerem avtu armatura nagravžno škripa.
In ne, nisem vw ljubitelj.
GiGi1985 je napisal/-a:
pozabil si eno zelo važno stvar: si si katerega od omenjenih lastil, ali je to spet na baba čula, baba rekla? hiba e46 je samo podvozje, pomeni da je treba menjat selene, ki stanejo še 200 eur ne. to pa se menja na 50k do 100k km,odvisno od vožnje. "Hiba" odstopanja karoserije od podovzja je samo 328 in 330 pa še samo prvi letniki predvsem zaradi driftanja z avtom. Drugih hib pa avto nima.
Glej, nikjer ne trdim da BMW nima napak, ampak ob bok golfu se lahko postavi kadar koli. Kar poglej si okvare golfov, potem pa piši. če ne boš nič našel, ti jih lahko naštejem tudi iz prve roke.
h4ck je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Kaj ti bo BMW, če pa ne gre v sneg.
A to mas lastne izkusnje ? Ocitno se nisi vozo zadnjega pogona .. sicer pa je ena tema o bmw in zadnjemu pogonu na forumu pa si malo preberi.
abcabc je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Kaj ti bo BMW, če pa ne gre v sneg.
A to mas lastne izkusnje ? Ocitno se nisi vozo zadnjega pogona .. sicer pa je ena tema o bmw in zadnjemu pogonu na forumu pa si malo preberi.
Ne nimam izkušenj vem pa kako je oče težko prišel domov v preteklosti z avtom, ki je imel zadnji pogon.
abcabc je napisal/-a:Ne nimam izkušenj vem pa kako je oče težko prišel domov v preteklosti z avtom, ki je imel zadnji pogon.
BBS je napisal/-a:Rajši sem brez avta, kot pa da ga kupim od ''BABAJIĆ SEJDALIJA''![]()
![]()
Zaupanje kar seva iz tega imena
Po forumu brska: whitee in 3 gostov