Doma imamo Mondeota z 2.0 tdci motorjem, sam pa sem z avtom naredil cca. 500 km.
Stanje je tako ...
Trdota podvotja se mi zdi ravno pravšnja ... imamo tudi modneota l. 1995 in meni se zdi občutno bolj trd, tako da podvozje je zelo uredu.
Motor je dovolj poskočen, tako da več kot 103 KW niti ne rabiš (niti za malo bolj poskočno vožnjo), še posebno ker je kabina zelo dobro izolirana in je na AC hitrost zelo hitro 160 km/h. Pospeški so zadovoljivi, pri prehitevanjih tudi ni panike.
Do sedaj imamo prevoženih okoli 2800 KM v cca. enem mesecu. Porabo imamo 7.5l/100 km, s tem da je malo več mestne vožnje.
Opremo imamo Titanium in mislim, da kaj več tudi ne potrebuješ ... ima tempomat, 2 področno klimo, ogrevano prednjo šipo, glasovne ukaze, CD z MP3, USB in AUX vhodi, električno nastavljiv voznikov sedež po višini, multifunkcijski volan ...
Toplo priporočam 17'' platišča, saj na 16'' zgleda prav smešno.
... hmmm ... kaj še ??
Ni ravno najboljši avto za po mestu, ker vsaj meni deluje zelo masivno in se moraš navadit širine ... drugače pa bi lahko bila preglednost skozi zadnjo šipo boljša, ampak ker so stranska ogledala velika + PDC tako da ni neke panike za parkirat (če ti uspe najti dovolj velik prostor) ...
Glavni servis se po navodilu uradnega servisa dela na 150.000 km in stane okoli 500€, redni servisi pa okoli 200€ na pooblaščenem servisu - čeprav osebno bomo že pri 100.000 km naredili glavnega
To je na kratko ...
Če te pa še kar koli zanima pa piši na PM
LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D
''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson