Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
bart16
Nov uporabnik

Kraj: Šk. Loka

Nakup karavana! Vaše mnenje!

Napisal/-a bart16 Po feb 15, 2010 3:32 pm

Pozdravljeni!

Kupujem karavana 1,6 bencinarja.

Kaj pravite? Ali prav izbiram?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3490344&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3441378&show=1

Hvala za odgovore, mnenja in pripombe.

Jernej

P.S. To, da nista garažirana se že z lufta vidi. :roll:

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M To feb 16, 2010 12:19 pm

Definitivno prav izbiraš. Oba sta karavana, oba sta 1.6, oba bencinarja, torej ti je popolnoma uspelo.

Ampak do tega bi lahko prišel tudi sam... :lol:
Never argue with an id*ot. He would just drag you down to his level and beat you with experience.

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 To feb 16, 2010 12:33 pm

M je napisal/-a:Definitivno prav izbiraš. Oba sta karavana, oba sta 1.6, oba bencinarja, torej ti je popolnoma uspelo.

Ampak do tega bi lahko prišel tudi sam... :lol:

:cry :cry :cry
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ To feb 16, 2010 12:34 pm

Ja izbira ni slaba :) Ampak kljub temu, da mi Ceed preveč ne diši, bi se tukaj odločil zanj ... najbolj mi gre pri Astri na jetra uporabniški umesnik ... ki je roko na srce polomija ... preden si nastaviš temperaturo, pa kolk močno naj piha ... pa kam naj piha klima si že na morju ... resno polomija ...
Tudi za radio ni nič boljše ...
Tako, da tukaj bi se odločil za Cee'd-a. Drugače bi pa sam pogledal tudi za kaki Hyundai i30 (notranjost se mi zlo dopade), mogoče kak Focus ...
Izbire je kar nekaj :)

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 To feb 16, 2010 12:55 pm

Matey_ je napisal/-a:Ja izbira ni slaba :) Ampak kljub temu, da mi Ceed preveč ne diši, bi se tukaj odločil zanj ... najbolj mi gre pri Astri na jetra uporabniški umesnik ... ki je roko na srce polomija ... preden si nastaviš temperaturo, pa kolk močno naj piha ... pa kam naj piha klima si že na morju ... resno polomija ...
Tudi za radio ni nič boljše ...
Tako, da tukaj bi se odločil za Cee'd-a. Drugače bi pa sam pogledal tudi za kaki Hyundai i30 (notranjost se mi zlo dopade), mogoče kak Focus ...
Izbire je kar nekaj :)

LP
Matej

Za vsako stvar, ki si jo omenil pri astri, imaš na voljo natanko en gumb - in jaz ne vem, zakaj bi bil sistem tako kompliciran - nastaviš temperaturo, smer pihanja in jakost in je to to - ali pa uporabiš tipko auto pa je ...
Radio je povsem ista storija kot pri drugih avtih - ne vem, če v kompliciranosti kaj odstopa ...
Kar pa se tiče obeh avtov - mogoče bi tudi jaz raje vzel cee'da - je le malo novejši in ima več opreme - samo se splača kar malo iskati, ker jih je kar precej.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To feb 16, 2010 1:11 pm

Sem testiral 1.6, ker 1.9 dizla takrat niso imeli v GTC-jki in lahko mirne volje rečem, da je 1.6 motor prelen in me sploh ni prepričal.
Bom pa iskoristil temo, da nekaj vprašam glede Astre. V vseh avtih sem imel ročno klimo.
Pri Astri je bila avtomatska... in so trije g umbi: jakost pihanja, smer pihanja in temperatura. Potem pa zgoraj ima tipke AUTO, notranje kroženje in tipki za pihanje na šipo in ogrevanje zadnje šipe. Boste rekli, da sem butast... ampak kako se sploh prižge klima, če nima tiste tipke z zvezdico? Ali deluje no-stop?

Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To feb 16, 2010 1:17 pm

sredisnki knof pritisneš in se ti pojavi meni v katerem se pomakneš po meniju dol mislim da druga pozicija je AC (to narediš v primeru, da ti piše na zaslonu ECO v nasprotnem primeru je klima prižgana).

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To feb 16, 2010 1:27 pm

Če hočeš dobrega karavana si kupi octavio, recimo kaj takega
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3258692&show=1
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov