Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

bvb
Nov uporabnik

Volvo S40 2.0D letnik 07 ali 08

Napisal/-a bvb So feb 20, 2010 12:04 pm

Se zanimam za nakup tega avtomobila in me zanima katere napake so najpogostejše pri takem tipu avtomobila?!

Hvala!

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Re: Volvo S40 2.0D letnik 07 ali 08

Napisal/-a ~toMmy~ So feb 20, 2010 12:50 pm

bvb je napisal/-a:Se zanimam za nakup tega avtomobila in me zanima katere napake so najpogostejše pri takem tipu avtomobila?!

Hvala!

Nekih večjih problemov baje ni. Edino pri cca. 160k km crkne vodna pumpa al nekaj takega(sem nažalost že pozabil), baje je to bolj pravilo kot izjema. Tako sem vsaj iz Summita dobil informacijo.

Več pa naj pove kdo z dejanskimi izkušnjami...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

bvb
Nov uporabnik

Napisal/-a bvb Po feb 22, 2010 1:44 pm

Hmmm to pa zna biti problem a kako? Nisem nek mehanični strokovnjak a če ti crkne vodna pumpa ti avto zakuha?!?! Kaj kdo ve koliko stane nova vodna črpalka?

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po feb 22, 2010 2:07 pm

Oprosti ampak sem že pozabil podrobnosti. Vem pa, da baje na servisu preventivno menjajo. Sicer pa tudi možno, da je to s tem letnikom odpravljeno. Vglavnem drugih problemov naj nebi bilo, zelo vredu avto je to po tem kar sem slišal. Mogoče najbolj, da se na kakem Volvo servisu še kaj pozanimaš ali pa probaš poiskat stare teme na tem forumu.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

bvb
Nov uporabnik

Napisal/-a bvb Po feb 22, 2010 2:35 pm

Hm se bom še malo pozanimal naokoli sicer pa sedaj vidim, da je cena nove črpalke 35,44 € pri Hercules d.o.o.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: whitee in 4 gostov