zuzek je napisal/-a:udobje? mogoče Alfa?
hmm, ne vem, sicer nisem verjel bedarijam ala alfa kraljica odstavnih pasov, do prejšnjega tedna, ko je od kolega alfa fasala alfaritis in je brez razloga crknila na izvozu od avtoceste. Ko sem ga po povlekl 500m do parkplaca je pa takoj vžgal. Diagnoz: nek senzor je šel. Še dobro, da ni klical vleke...
Pač take male stvari me rahlo motijo, tako da jih nebi zaenkrat še gledal.
eh, če bi hotel e39, že imam eno nagledano, ki sem jo šel v živo pogledat in je avto zelo lepo ohranjen, tako da če bi posegal v to smer, že vem kaj bi vzel. Ampak mam rahle zadržke, ker je to bivši luksuz avto in sicer je kvaliteta na mestu, je tudi cena kakih delov na mestu. Primer ABS/DSC modul, ki ga skuri in če imaš srečo, ga lahko obnoviš za 250€, če nimaš, kupiš novega od 550€ do 800€. Potem pa še licht modul, še ena škatla pokvarljive elektronike, ki ni majhen strošek, če gre narobe. Sej poleg tega ni veliko drugih stvari, ki bi lahko na avto odpovedale, ampak me še zmeraj to zadržuje od definitvnega nakupa e39ke.
hmm, sem pozabil na c5ko!
Ima kdo mogoče izkušnje z škodo octavio 1.8t? Agregat je seveda znan, kaj pa sam avto, kako se obnese?
Sicer pa hvala za predloge, pozabljam, kaj vse se še skriva okoli!