/miha je napisal/-a:Koliko časa misliš imeti avto?
cr33p je napisal/-a:110 konjski je res fajn za vozit. Mel sem Ibizo Sport Tdi (110) in se mi se zdaj vcasih malo kolca po avtu. Poraba je bila ves cas pod 6l/100km, chipana na 140KM je kar fajn letela. Pri 150.000km je sla od hise, do takrat smo menjali LMM, 1x kolesni lezaj, diode pri alternatorju, izklopili EGR in menjali termostat. Ostalo so bili redni servisi.
Zommby je napisal/-a:Se pravi da ni blo nobenih problemov. Zanima me če si že pri 110km v višjem razredu za registracijo kot pri 90 km? Ker ima ravno 81KW meja pa je 80. Na kaj moram biti kaj pozoren ko kopujem.
Matjazy je napisal/-a:Dizel za 4 jurje je natančno tako drag kot bencinar za 4 jurje.
Je pa res, da je lažje dobit dobrega bencinarja za tak denar. Pa kakšno leto mlajši je.
Zommby je napisal/-a:Sem se že odločil in sicer kupil bom Forda Fusion 1.4 TDCI letnik 2006 avto prodaja dedi od punce in mi ga da po zelo ugodni ceni 4000€ Avto se mi zdi zelo praktičen in kar zmogljiv saj ne iščem neke dizel rakete pač pa učinkovit stroj z malo porabo da se lahko čim cenej vozim v času študija ko pač sej vete kak je z denarjem. Avto pije okoli 5litrov tudi manj. Pa še vem kako je bilo z njim ravnano pa še cena za tak avto je več kot ugodna. Avto ima 70KM tako da bo še registarcija poceni in leti veliko bolje kot kot sedanji daewoo nexia 1.5 80KM benz s porabo dobrih 8 litrov. Ford ima sicer prevoženih 145 000 km večina po AC in redno servisiran in vse tako da nebi smelo biti problema. Mislim da boljšega za tak denar nebi dobil razen kakih 10 let starih turbodizlov pri katerih pač ne veš kaj kupiš. Hvala. Temo lahka zaklenete.
myster je napisal/-a:Zommby je napisal/-a:Sem se že odločil in sicer kupil bom Forda Fusion 1.4 TDCI letnik 2006 avto prodaja dedi od punce in mi ga da po zelo ugodni ceni 4000€ Avto se mi zdi zelo praktičen in kar zmogljiv saj ne iščem neke dizel rakete pač pa učinkovit stroj z malo porabo da se lahko čim cenej vozim v času študija ko pač sej vete kak je z denarjem. Avto pije okoli 5litrov tudi manj. Pa še vem kako je bilo z njim ravnano pa še cena za tak avto je več kot ugodna. Avto ima 70KM tako da bo še registarcija poceni in leti veliko bolje kot kot sedanji daewoo nexia 1.5 80KM benz s porabo dobrih 8 litrov. Ford ima sicer prevoženih 145 000 km večina po AC in redno servisiran in vse tako da nebi smelo biti problema. Mislim da boljšega za tak denar nebi dobil razen kakih 10 let starih turbodizlov pri katerih pač ne veš kaj kupiš. Hvala. Temo lahka zaklenete.
lep nakup...predstavi v galeriji
pa srečno in varno vožnjo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov